I niedługo będziesz miała kolejną towarzyszkę do kompletu JUż kawałek czeka na wysłanie... tylko adresa pilssss potrzeba, bo nie chce mi sie szukać, gdzie go zapsiałam....
Witajcie, ja jak Mażenka... poczytałam, ale odpisać każdemu nie dam rady.... wiec fota ogrodu na nowy dzień......... (strumyk w obiektywie wygląda jak rwący nurt góski....ha, ha, ha...)
To aparat co ma "rybie oko" widać jak boki fotki zaokrągla....... po wodzie widać gdzie powinien być poziom
Ale zdjęcie superaśne.....
Czy u was w powietrzu też już czuć jesień? Jakoś tak szybko nadchodzi...niedługo czas do szkoły i znowu zacznie się kierat...na przedłużenie lata wstawię kilka fotek z wakacji, które w tym roku dla nas były spontaniczne. Praktycznie do końca nie wiedzieliśmy czy wyjedziemy a jak już zdecydowaliśmy to nie do końca wiedzieliśmy gdzie tzn do jakiej miejscowości. Jedno było pewne - przystanek w Wiedniu.Tam wybralismy się do letniej rezydencji cesarzowej Sissi, do pałacu Schönbrunn.
... wiesz jak iść przez życie z uśmiechem ... wiesz co w nim najdroższe i co ważne ... umiesz być przyjaciółką ... mamą i żoną ... masz wszystko i energetyzujesz ... no to czego tu Ci Irenko życzyć ? ... żyj tak pięknie i bądź po prostu ...
niecierpek bo jest prawie jak Ty ... pamiętasz kiedyś pisałyśmy jaki jest i goździk bo jest odrobinę egzotyczny i niesamowity zza tych trawek ... to też jak Ty Irenko
....właśnie wróciłam do domu....byłam w gościach...
Witam miłych gości.....
wybaczcie...oczy mi się zamykają...
na pytania odpowiem jutro...
A teraz zapowiedziany, niewielki postęp na rabacie...
Doszło obrzeże...no i wykiełkowała expresowo trawka...
Mam pytanie...wymyśliłam takie kółko...a do niego proponuję bratowej wiąza campredowni...
CZY ON NIE WYSADZI OBOK KOSTKI BRUKOWEJ ???
Dlaczego to ma nazwę wgłębnik ?
Myślałam,że tu jakieś oczko wodne będzie lub sama nie wiem ...?
A tu miejsce na stolik z krzesełkami czy jak?
Piękna łąka,ciężka praca przy jałowcu ,ale pierwotnie był całkiem fajny ...
Pozdrawiam Danusiu
Marto odpowiadam za Danusię . Mała Opera Sosnowa będzie wspaniałym kącikiem wypoczynkowym w otoczeniu roślin. Ludziska tarasy mają przeważnie zaraz przy domu. A ten został przeniesiony w teren . Już się nie mogę doczekać jak będzie ukończony. A może kiedyś zagra na tym wgłębniku kwartet kameralny ?
To tak sobie to sama interpretowałam .Dziękuję Zbyszku za wyjaśnienie
o żesz ... oczy mi się kleja i omal ... omal ... byłabym nie celebrowała taakiego jubileuszu ... ... no to seteczka nam stuknęła ...
Ewa kolejnych wielopoziomowych setek ... w kombinacjach słownych i bukszpanowo zawijaskowych ...
nie mogłam się zdecydować ... więc oba dwa kfiatki
Gdzieżeś była?... jak ja tu wyglądam Cię od dawna.. wieki całe
STObą mogę wielo-i jednopoziomowe pogaduchy prowadzić, niezależnie od poklejonych rzęs i odprysków na lakierze od paznokci.. Koni kraść nie godzi się.. .. ale pachruszcze i kfiatki... róże i lawendy dostałam... a gdzie cegła?... he?....