Witaj Beatka, pospacerowałam sbie troszkę u ciebie i muszę i ci powiedzieć, że jestem w szoku. Masz śliczny ogród, wszystko ładnie dopracowane, równiótko, poprzycinane, zero chwaścików.... ja też już chcę tak mieć Będę zaglądać
Ewo, to jest tylko dekiel od studni, na poziomie gruntu. Nic a nic nie wystaje.
Nie chciałabym tego jakąś obwódką dodatkowo eksponować.
Myślę o donicy z dużą hostą Na chwilę obecną, za chwilę może to się zmienić
cdn.
To, że nie wystaje to doskonale widać. Dlatego też moja rada nie dotyczy w zasadzie dekla, choć może słabo ją wyartykuowałam. Dotyczy przestrzeni ponad studnią - donica z hostą w zasadzie też jest podkreśleniem tej przestrzeni. "Obwódka" w formie parawanu odpowiednio wysoka i odpowiednio poprowadzona w w rysunku raczej zasłoni niż podkreśli tę przestrzeń. Tyle moich "dobrych rad".
PS. coś takiego (przepraszam za te malunki, ale chodzi mi tylko o pokazanie propozycji a nie wyraz artystyczny).
Danusiu czy to drzewko bordowe to może śliwa pissardi szczepiona na pniu????????
Realizacja śliczna, aż mnie zazdrość ściska jak to będzie wyglądało na gotowo - skoro teraz juz niektórym mowę odejmuije
Oj właściciele chyba w 7 niebie - ja przynajmniej bym była
Zbysiu... nie wyrzucaj tułącza.. bo jest ładny... tylko go ogranicz...
Moja jest niewybarwiona ładnie bo w kompletnym cieniu ..zresztą już jawykopałam i oddałam....ale i tak wychodzi wszędzie... rośnie tak samo jak perz...
bez cukrowania powiem, jesteś niesamowicie oryginalna i miło mi sie do Ciebie zagląda, potem, że w/g mnie donice powinny być w jednym kolorze, roslinek gęściej i trawy bym z tamtąd zabrała