Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum

Znalezione posty dla frazy ".img"

Ogrodnik mimo woli 12:58, 25 sie 2012

Do góry
Marzena2007 napisał(a)
Ania dobrze, że Izie ścieżkę wytyczyłaś, bo bidula by nam się pogubiła i nie daj boże trafina inne forum!!!

Iza nie ma prawa się zgubić..i w żadnym wypadku na inne forum...... nie przeżyję tego ..
I widok do ścieżki Izy....

Ogrodnik mimo woli 12:57, 25 sie 2012

Do góry
irena_milek napisał(a)
trawy boskie, ale streszczenie Izy, no uśmiałam się;
Pszczółko, dobry pomysł
Iza, jesteś niesamowita

i tak o to ANiu się u ciebie popanoszyłam

Jak boskie..to ujęcie nieco lepsze za dnia.... dzisiejszego..

I moja posadzona tegoroczna nowa kępa trawkowa....... tak, w trawach można sie zakochac.....

Ogród marzeń ... cegła ... róża ... lawenda i mila do tego co mam w głowie ... 12:55, 25 sie 2012

Do góry
asc napisał(a)
Tojeściowa epidemia została podana w świat......

I zanaczam, że ja pierwsza ci napisałam że cie mocno tofam.... od pierwszego ujrzenia........ i Adasia też
U siebie dal Ciebie dałam Ci spceraniak.. cobyś pomiędzy streszczeniami odpocząc mogła
A gdybyś miałą zabłądzić i do mnie nei trafić.... no tak obowiązki Ci rosną.... to i u Ciebie wstawiam.. troszeczkę

A Nieletnia chyba już letnia..hmmm ????

Nieletnia (wciąż ... 16 totoma dopiero ) wstrząsneła nami z samego rana ... zaliczyliśmy już ambulatorium chirurgiczne bo "krzywo wczoraj stanęła" a była na ognisku u babci (tzn spała u babci ... ) i dziś wróciła z balonem przy kostce ... zatem bez śniadania i bez kawy !!! zaprezentowałam pacholę w miejscu pracy ... naświetliłam po matczynemu ... wtargnęłam ortopedzie w spokojny ranek ... i mam kilka godzin tyłów a dzień ma być bardzo pracowity ...

a spacer moją alejką ukojenia bardzo mi się przyda ... wklejaj ją ile wlezie ... piękne miejsce ... tofam ja i Adaś ... ale siem ożywił ... ))
Ogrodnik mimo woli 12:54, 25 sie 2012

Do góry
Martek napisał(a)
Nie po drodze,ale byłam ...)))))))))))))))

I cieszę sie niezmiernie.......
Dla Ciebie wczorajsza tęcza....... podwójna, na szczęście... ale foto zrobił M...... ja jak wróciłąm to było ciemno
Ogród marzeń ... cegła ... róża ... lawenda i mila do tego co mam w głowie ... 12:49, 25 sie 2012

Do góry
Tojeściowa epidemia została podana w świat......

I zanaczam, że ja pierwsza ci napisałam że cie mocno tofam.... od pierwszego ujrzenia........ i Adasia też
U siebie dal Ciebie dałam Ci spceraniak.. cobyś pomiędzy streszczeniami odpocząc mogła
A gdybyś miałą zabłądzić i do mnie nei trafić.... no tak obowiązki Ci rosną.... to i u Ciebie wstawiam.. troszeczkę

A Nieletnia chyba już letnia..hmmm ????
Ogród nie tylko bukszpanowy - część II 12:45, 25 sie 2012

Do góry
Gardenarium napisał(a)

]

Danusiu jak pięknie wyglądasz w zieleni!!!! Perfect!!!

Marta kolor włosów znakomity, dziewczyny: Irenka i Wieloszka miły rację
Miłkowo - moje miejsce na Ziemi cz. I 12:42, 25 sie 2012

Do góry
róża Angela

Ogrodnik mimo woli 12:42, 25 sie 2012

Do góry
Konstancja30 napisał(a)

Konstancja etat ma murowany i poczytalność wątku ze streszczeniami pobiłaby rekordy..... taylko jak przekonać jąby coś takiego zrobiła..... np. może ograniczyć sie do śledzenia tylko kilkunastu wątków????
Iza.. jesteś wielka

Aniu streszczenia jak u siebie napisałam będą się pojawiać ... takie myśli skołatane jak odhaczam plusiki ... tylko to moja wędrówka w pigułce po jakiś tam moich szlakach ... forum nie da się ogarnąć w całości ... ja już dawno spasowałam i chodzę po przetartych ścieżkach ... czasami odbijam by pokluczyć i się zgubić i wracam ... i chyba wiele z nas wraca by połapać te zielone i przyjazne endorfiny jakie tu mamy ...

edit:

a pewnie, że wielka ... całe półtora metra ... bez kapelusza i bez śpilek !!!

Specjalnie dla ciebie ścieżka do pospacerowania ..... bys o niej nie zapomniała... i nie daj boziu się nie zagubiła

A wielkość wzrostu to u nas bardzo podobna

Eupatorium purpureum - sadziec purpurowy 12:41, 25 sie 2012

Do góry
Eupatorium purpureum - sadziec purpurowy 12:40, 25 sie 2012

Do góry

Ogród nie tylko bukszpanowy - część II 12:34, 25 sie 2012

Do góry
Gardenarium napisał(a)
Moje nowe aranżacje nieco rozmazane

Piekne mozna jedynie dodać jak zawsze u Ciebie
Miłkowo - moje miejsce na Ziemi cz. I 12:34, 25 sie 2012

Do góry
moje pierwsze udane zdjęcie nocą trzmielina a obok inna jeżóka od wcześniejszej

biała budleja

róża od Finki

Ogrodowy zawrót głowy, czyli początki przygody mojego życia. 12:32, 25 sie 2012

Do góry

Ogrodowy zawrót głowy, czyli początki przygody mojego życia. 12:31, 25 sie 2012

Do góry
Zimozielony ogród przy białym domu 12:29, 25 sie 2012

Do góry
Gardenarium napisał(a)
Młodzież Krzysio i Paweł

]

Skoro Zdzisław zajęty machaniem do Kasiog to może młodzież będzie machać do innych dziewczyn
I czapeczek nie musisz im Danusiu w Anglii kupować Koszulek też nie muszą nosić, przecież w upał gorąco!!!!
Sebek nie czytaj
Ogrodowy zawrót głowy, czyli początki przygody mojego życia. 12:29, 25 sie 2012

Do góry

Zimozielony ogród przy białym domu 12:27, 25 sie 2012

Do góry
Moniika napisał(a)

[img

Te donice same w sobie są przepiękne a z tą piękną zielenią to już marzenie po prostu miłego weekendu Danusiu -' czekam z ciekawością na c.d.n.

Daniusiu a czy te tuje będą na zimę jakoś zabepieczane w donicach? Czy mają szansę na przeźycie?
Ogrodowy zawrót głowy, czyli początki przygody mojego życia. 12:25, 25 sie 2012

Do góry
I kawałęk owocowo-warzywny Babcinej działeczki

Mniam....

Nasze drugie hobby - rysunki, obrazki, pastele, oleje, rzeźby - roślinne inspiracje 12:24, 25 sie 2012

Do góry
tengel27 napisał(a)
Ja Reni gratuluję przede wszystkim cierpliwości, bo talent widać od razu Ja niestety przy szydełku tracę cierpliwość powyżej 40 cm

A wczoraj, jako że było mokro (znowu) i nie mogłem nic w ogrodzie zrobić to zrobiłem ze starej rolki po taśmie klejącej małe pudełko.

Dziękuję, ale tobie należą się szczególne uznania... hmmm mężczyzna zajmujący się rękodziełem to godne pochwały... cudne rzeczy robisz, a w dodatku coś z niczego.

To ja może pokażę koszyczek zrobiony z podkoszulek

Ogród Magdalenka 12:17, 25 sie 2012

Do góry
Marzenko ojjjj schade .... ....kawusie byśmy wypiły zusammen ..... wczoraj ja przejeżdżałam obok Ciebie .... ale w towarzystwie M. i jego Famillie ....

Takim widoczkiem z domu, na razie się żegnam.... uciekam kosić trawę ......nareszcie ......

Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies