Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum

Znalezione posty dla frazy "wianek"

Niewielki kawałek wsi pośrodku lasu 23:21, 06 gru 2012

Do góry
A jak wisi ten wianek ? i czy jest ciężki ? ... podoba mi się to z czego jest zrobiony ...taki milutki się wydaje , poczochrany

Niewielki kawałek wsi pośrodku lasu 22:38, 06 gru 2012

Do góry
kazał pan, musiał sam.....strzeliłam fotę....i jakiś krzywy ten wianek na zdjęciu hehehe
Lecę w kulki... 22:26, 06 gru 2012

Do góry
Czadowy wianek...zdolniacha!! A raczej dwie zdolniachy...sorry
Zielono mi - czyli zielone płuca czarnego Śląska 22:14, 06 gru 2012

Do góry
Magda warkocz robi się błyskawicznie Potem łączysz w koło, związujesz brązowym drucikiem i gotowe Warkocz jest dużo sztywniejszy niż plecione koło, tylko wybierz takie gałązki ok. 3-4 mm.
A przede wszystkim mój wianek jest niezwykle lekki i można go powiesić na karton gipsie, tak jak u mnie w domu

Zielono mi - czyli zielone płuca czarnego Śląska 22:08, 06 gru 2012

Do góry
Ładny wianek przestrzenny.....i te Panie co wiły wianki
Zielono mi - czyli zielone płuca czarnego Śląska 22:02, 06 gru 2012

Do góry
Anitko dzięki za pomysł z tym warkoczem ... co ja się namęczyłam, żeby wianek zrobić z gałązek brzozowych , nie chciało mi się to zlepić ... a ten Twój dwupiętrowy to " wyższa szkoła jazdy " bardzo mi się podoba ... i takie piękne fartuszki miałyście klasa!

a będą jeszcze jakieś fotki ? ....

i namierzając naszą giełdę kwiatową znalazłam takie gwiazdki fajne ....

http://dchrs.com.pl/aktualnosci/tak-pracowalismy-podczas-warsztatow

Zielono mi - czyli zielone płuca czarnego Śląska 22:00, 06 gru 2012

Do góry
No i teraz zaprezentuję super eko wianek Ani oraz samą autorkę w trakcie pracy

Te delikatne rączki potrafią zdziałać cuda Drobna kobitka z wielką osobowością oraz talentem

No i jaki piękny efekt końcowy

A na zakończenie udanej pracy wspólny toast kieliszkiem nalewki malinowej mojej roboty

I wspólne zdjęcie z gotowymi wiankami

Zielono mi - czyli zielone płuca czarnego Śląska 20:56, 06 gru 2012

Do góry
I tu moje małe dzieło skończone Dzięki zastosowaniu podwójnego stelażu wianek jest przestrzenny i sprawia wrażenie lekkiego.

A zaraz zobaczycie Anię w trakcie pracy i jej wspaniały wianek eko

Zielono mi - czyli zielone płuca czarnego Śląska 20:30, 06 gru 2012

Do góry
Tak Haniu, górny wianek wg opisu powyżej, dolny stelaż zbudowałam z długich gałązek brzozy splecionych w tradycyjny warkocz i uformowany w koło. Prosty sposób na własnoręcznie wykonany wianek. Niestety nie utrwaliłyśmy w kadrze tego momentu. Może pokażę przy okazji robienia kolejnego dla koleżanki
Zielono mi - czyli zielone płuca czarnego Śląska 20:03, 06 gru 2012

Do góry
Czy ten wiszący wianek jest na podwójnej obręczy? Taki jakiś wypukły w górę mi się wydaje.....
Ogród Magdalenka 19:16, 06 gru 2012

Do góry
Rzeczywiście wieści marketowe na bieżąco....wianek taki mnie się też podoba......czekam na Wasze realizacje.
Ogród Magdalenka 19:10, 06 gru 2012

Do góry
Madzia nie bójta mam gotowy wianek z Tk max, obfocimy gdyby nam nie wyszło ale myślę że z taką grupą wsparcia nie ma takiej opcji aby nie wyszło!
A w TK będę dopiero po giełdzie w sobotę to obejrzę co w trawie piszczy
Lecę w kulki... 16:29, 06 gru 2012

Do góry
anna_studio napisał(a)

Piękny wianek i jeszcze piękniejsze anielice po bokach
Ogród Sylwii od początku cz.II 16:24, 06 gru 2012

Do góry
irena_milek napisał(a)

wszystko bardzo ładne Syla a teraz idę pooglądać Twoje fotki

wszystko mnie zachwyca i podziwiam

Piękne ozdoby od Danusi to i wianek wygląda przyzwoicie
Niewielki kawałek wsi pośrodku lasu 14:02, 06 gru 2012

Do góry
Zajrzałam, bo masz już wianek na drzwiach, a tu nic, wrzuć go
jak miałaś warsztaty, to coś nam z wiankowania wyjdzie pod twoim przywództwem
Ogród Magdalenka 14:00, 06 gru 2012

Do góry
noemi napisał(a)

jak coś pójdzie nie tak , to padną nam baterie w aparatach .....żarciki oczywiście, będą zdjęcia

to może kupimy gotowce do zdjęć jak coś pójdzie nie tak hehehehehe

u mnie wianek na drzwiach już wisi, na zajęciach robiłam......ale mam już inne pomysły. Bardzo podobają mi się wełniaczki Kasi. Bazę już mam zrobioną, teraz tylko ozdobić

Aga mi też się bardzo podobają wełniaczki ... próbowałam już go zrobić , kupiłam getry ,ale trochę za grube i za krótkie się okazały , naciągnęłam na maksa i nie wygląda to super ...pokaże Ci ...uśmiejesz się

super, ja już stare szaliki powyciągałam, jeden podkład już opleciony. Może coś wymyśle na spotkaniu ..... o...koraliki muszę poszukać
Ogród Magdalenka 13:56, 06 gru 2012

Do góry
aga_pe napisał(a)

jak coś pójdzie nie tak , to padną nam baterie w aparatach .....żarciki oczywiście, będą zdjęcia

u mnie wianek na drzwiach już wisi, na zajęciach robiłam......ale mam już inne pomysły. Bardzo podobają mi się wełniaczki Kasi. Bazę już mam zrobioną, teraz tylko ozdobić

Aga mi też się bardzo podobają wełniaczki ... próbowałam już go zrobić , kupiłam getry ,ale trochę za grube i za krótkie się okazały , naciągnęłam na maksa i nie wygląda to super ...pokaże Ci ...uśmiejesz się
Wszystko o czym ... Marzysz 13:42, 06 gru 2012

Do góry
kasik778 napisał(a)

Z pewną dozą nieśmiałości pokażę Wam mój wianek. W życiu nie popełniłam niczego podobnego, jestem pod tym względem kompletny antytalent Już w szkole najgorszym dla mnie przedmiotem byla plastyka Nie wiem co to Ogrodowisko robi z ludźmi, ale odważyłam się i własnymi rękami od początku do końca, uplotłam wianek No, nie jest to na pewno dzieło sztuki, ale ... następny będzie lepszy

większość użytych materiałów pochodzi z naszego lasu i ogrodu

Kasiu wianek wyszedł ci przepiękny, ja też normalnie bym się rękodzieła nie tknęła, wszystko wpływ forum

też jestem pod wrażeniem!
ale u nas teraz będzie trema, tyle pięknych wianków na forum
Ogród Magdalenka 13:11, 06 gru 2012

Do góry
noemi napisał(a)

Zielono mi - czyli zielone płuca czarnego Śląska 12:20, 06 gru 2012

Do góry
podziwiam wianek i z przyjemnością obejrzałam relację ze spotkania, wspaniałe
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies