Danusiu, no jak nie zauważyć, kiedy tak promiennie wyglądasz Mam nadzieję, że to trwała zmiana wizerunku Szefowej Zmiana na wielki plus
Nie mogłam sobie odmówić "zacytowania" Waszych uśmiechniętych buzioli
Jesteś niesamowicie spostrzegawcza, jako jedyna zauważyłaś wisiorek w kształcie rombu, jak mój ogród Patrz Irenko, zastanwiałyśmy się że nikt nie zauważy hehe
Widać upodobanie do detali Gratulacje z powodu ogrodu
Dziewczyny, wyglądacie niesamowicie!!! Danusiu, pięknie Ci w tej tunice! I wisiorek - bomba! Geometryczny jak Twój ogród Irenko, podziwiam Twoją spontaniczność i niespożytą pozytywną energię, którą zarażasz otoczenie! No i zazdraszczam spotkania w niesamowitym ogrodzie
Jedyne, czego jeszcze tu brakuje to żeby drzewa były większe - proporcje zieleni i trawnika będą wtedy idealne, no i żeby trawy bardziej powiewały
Szybko rosną to masz z głowy już za rok.
A tak to cudnie jest, a powaliły mnie żółte kulki z towarzystwem
Niesamowity ogród. Cudooo. jeden z moich ulubionych na Ogrodowisku.
Tuja zyska skarpetkę z hakone jak..... jak M.znajdzie czas, żeby posadzić
Posadź ich co najmniej cztery w kwadracie. a nawet więcej, super ciemny grysik do nich, będzie ładnie kontrastował
Tutaj jak nie tuja, sadziłam cisy po 3 kulki na jednym pniu, ale teraz nie ma w sprzedaży a sobie chciałam gdzieś wkomponować. Świetne są i jakie docięte, kto docinał?
I na wisionce Wygląda jak indianiec w barwach wojennych....
I mazurki na słoneczniku
I z powodu ptaszkó grill spalony i jeszcze będzie zimny,m ale musiałąm pokazać nowy gatunek w ogrodzie... jupi, jupi, jupi ja.......... no to dziewczynki ....toaścik za nasze ogrody