Danusiu, dziękuję! bardzo mi miło, że zajrzałaś w ten nasz skromny zielony kącik, który pozostawia jeszcze wiele do życzenia.... Ale jak słyszy pochwałę od Ciebie to nie pozostaje mu nic innego jak dobrze i ładnie rosnąć ) Z jednej strony cieszę się, że mamy już chociaż ten kącik, ale równocześnie wciąż żałuję, że to nie jest już ten ogród docelowy... Kurcze.... Doskonale pamiętam Twoje wspomnienia z powstawania Ogrodu nie tylko bukszpanowego i to mnie trzyma na duchu, że kiedyś .... będzie piękna realizacja ogrodowa, wg planu i przy zachowaniu pewnych rygorów a póki co, jak tylko czas mi pozwala - podglądam Wasze ogrody, relacje oraz zaczytuję się w Twoich artykułach o ogrodach angielskich
O dziwo dziś przeglądałam fotki na zagranicznych agencjach fotograficznych i znalazłam podobny bardzo ogród. Jakby ktoś ode mnie ściągnął, choć wiem że to niemożliwe
A, to tak się teraz kaszle
A ja mam wszystkie powiadomienia, ale bez moich postów.
Ale skoro jesteś taki dociekliwy to na ten czas co już zleciał policzyłam na kalkulatorze i zsumowałam 542 posty
Na dzisiaj 14 (ale też po kilka), ale ja powiadomienia mam tylko na niewiele wątków (te co zakładam głównie). Jak wszystko odwiedzam to po co mam mieć powiadomienia - chyba logiczne