Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród nie tylko bukszpanowy - część I

Ogród nie tylko bukszpanowy - część I

an_tre 23:24, 21 lip 2011

Sebek napisał(a)
No bo nie ma wielu słów, aby opisać Twój ogród - to chyba najlepiej pasuje

i jest przyjaźnie pieszczotliwe
Rajski Ogród Ani + Rajski ogród Ani 2... niekończące się marzenie... http://www.ogrodowisko.pl/watek/2691-maj-2012-duszniki-zdroj-park-zdrojowy-i-okolice http://www.ogrodowisko.pl/watek/1966-ogrod-w-lubiechowie-kolo-ksiaza
Martek 23:42, 21 lip 2011

Kochana Danusiu serdecznie dziękuję za życzenia i pokrzepiający komplement dotyczący mojej nowej fryzury.Dzięki takim słowom będzie mi raźniej czekać na ich przyrost ,chociaż te 4 cm ...))))))Ściskam Cię mocno,mam nadzieję ,że Twoje ścieżki kiedyś zawiodą Cię w moje skromne progi
Tylko nie słuchaj dobrych rad Justysi .Najpierw ugór potem pałacowe ogrody !!! )))))))))))))))))))))))))))
KasiaWB 00:08, 22 lip 2011

Twój ogród Danusiu jest jedyny w swoim rodzaju baaardzo charakterystyczny ten co pokazałaś również ciekawy i to zdjęcie z otuloną ławeczką i kolumną to jest to co mi po głowie chodziło, ale nie będę miała aż tyle miejsca, ale coś z tego na pewno uczknę )
Martek 02:12, 22 lip 2011

Ale masz Danusiu wspomnień ...
Lena 07:46, 22 lip 2011

gardenarium napisał(a)
O dziwo dziś przeglądałam fotki na zagranicznych agencjach fotograficznych i znalazłam podobny bardzo ogród. Jakby ktoś ode mnie ściągnął, choć wiem że to niemożliwe

Można o adres prosić? Najpewniej ktoś zachwycony Twoim ogrodem ,postanowił go skopiować.BO JEST CO!!!
Pszczelarnia 08:00, 22 lip 2011

Cięte bukszpany już się na nowo zazieleniły. Fajnie. Danusiu, masz może dzwon do rabarbaru, spotykałaś go w Anglii w shopach (czyt. w szopach ) przyogrodowych?
Danusiu, mam pytanie o stare drzewa: jeżeli są wyniesione i niektóre mają stare korzenie na wierzchu, można je przysypać dobrą ziemią z obornikiem dla wyrównania rabaty? Nie zaduszą się?
grama 08:18, 22 lip 2011

gardenarium napisał(a)
Bardzo lubię to słowo "wycackane"

A ja mówię "wyciućkane". Wczoraj ciućkałam górę skalniaka.
Danusiu, ja z kolei zobaczyłam na jakiejś stronie tarasowej mój taras, jak żywy. I dopiero po szczegółach zorientowałam się, że to jednak nie mój... Czyli zdarzją się te same pomysły. Chyba...
Gardenarium 10:49, 22 lip 2011

Marto dzięki, na pewno kiedyś trafię i do Ciebie i obok też

Ewo dzwon do rabarbaru jest moim marzeniem, kiedyś go przytaszczę, ale do walizki się nie mieści.
Spotkałam nowe w centrach ogrodniczczych i stare także, w "szopach" i na Chelsea F.S. w antykach. Niestety musiałam się obejść smakiem
Co do drzew, wydaje mi się, że można wyściółkować te korzenie. A jakie to drzewa, bo magnolie i buki nie lubią mieć za dużo przysypane.

Instagram Ogrodowiska
Gardenarium 10:50, 22 lip 2011

Lenka gdzieś mi uciekł ten adres, ale zdjątko mam na pulpicie to na chwilkę wkleję jak będziesz na forum. Teraz Cie nie ma.

Instagram Ogrodowiska
monteverde 10:52, 22 lip 2011

faktycznie ma Twoje klimaty, tylko podsadzony przewrotnikiem bukszpan