Monika fantastycznie to wyszło! A że kwadraty i prostokąty to również moje klimaty pozwolę sobie skopiować Właśnie mnie natchnęłaś, albo raczej utwierdziłaś w przekonaniu, że wrzosy tak na kwadratowo będą dobrze wyglądać Biję się z tą myślą już ze dwa tygodnie, a tu proszę!
Dziewczyny cieszę się, że się podoba Dziś mam zamiar przenieść kolejne jak się uda Robimy resztę prac na zewnątrz przed zimą. Kończymy miejsce na śmietnik i budujemy skład na drewno. Wymyśliłam sobie, że nie będzie drewniany tylko metalowy z drewnianymi wstawkami. Zobaczymy co z tego wyjdzie. Oby się udało, bo M cisnęłam na ten projekt w tym stylu. Drewno przyjechało i czeka spokojnie na domek W tym miejscu na wiosnę będziemy robili warzywniak
Domi.. jak ja lubię do Ciebie wpadać ... .. wszystko piękne - zdjęcia, ujęcia, kompozycje i wrażenie harmonii i ciszy panujacej w ogrodzie... tyle cudnych zakamarków....
A to ujęło mnie szczególnie ... czy to serby?.. serby trzy?... bo jeśli tak. rozpłynę się z radości, że znalazłam to czego szukam.. a jeśli nie - to rozpłynę się z wdzięczności, jeśli mi wyjawisz rośliny z tej kompozycji...
Ach, ach, ach jakie miłe słowa! Senkju wery maczTo są serby- 5 szt.poprzesuwanych, żeby nachodziły na siebie i zrobiły ścianę zasłaniającą dom sąsiadów.
No to przepadłam z kretesem.. Pięciu serbów nie pomieszczę... Ale trzy może dam radę.. mam ok. 2,7 metra w najszerszym miejscu, w najwęższym 2.2.. zmieszczę je?....
A borodwy krzaczek to perukowiec?