Ja tak dla przypomnienia, żeby stron nie "przewracać", jeżeli pozwolisz Agatko.
Jeżeli się tak wszystie Kobitki upieracie to ja proponuję kompromis te irysy bliżej środka rabaty( te obok obecnie rosnących tam żurawek) przesunąć bardziej w prawo, tak jak pozostałe rosną.
Bożenko przybiegłam się przywitać
Wy u Ani bawiliście, a ja na spacerku nad Wisłą
Aniu spacer nad Wisła to super sprawa szczególnie dla mnie bo nie mam żadnej rzeki ani jeziora w pobliżu ale szkoda ze nie byłaś u Ani choc doskonale to rozumiem bo to kawał drogi .Pozdrawiam serdecznie.
jestem pod wrażeniem tych hortensji... nie z powodu ich urody ale że przetrwały Przesadzałam je jak już miały pąki więc wziełam poprawkę na to że nie przezyją, a one wzieły i się przyjeły
Bogdziu - ja nie jestem dobra w pisaniu - więc krótko : bardzo się cieszę, że mogłam Cię (i Męża) poznać osobiście - jesteście wspaniałym duetem - dziękuję za miło spędzony czas u Ani
Danusiu a ja właśnie byłam u Ciebie i pisałam to samo ale zadzwonił telefon i zrezygnowałam z pisania bo musiałam pogadac. Mnie tez wiele radości sprawiła rozmowa z Tobą ( i wspólne moczenie nóg
;).Miło się rozmawiało i mam nadzieję że jeszcze będzie podobna okazja by się spotkac..
szałwia po ścięciu przekwitłych kwiatów ponownie zakwitła
macierzanka w gazonach zaczeła się rozrastać
i nówki posadzone RH i śliwa, muszę chyba jeszcze dokupić dwa RH