Front zmieniłem jeszcze przed wyjazdem, ale nie zdążyłem sfocić. Tuje, wrzosy i hosty - póki ich nie zmrozi Na żywo jakoś lepiej to wygląda
Tylko dzisiaj tak koło nich chodziłem i mnie olśniło, że jakby wrzosy przemarzły po zimie to wielkiej straty mieć nie będę, ale mnie w pewnej chwili olśniło - DONICE! Sylwii w zeszłym roku popękały, a na taką stratę nie mogę sobie pozwolić... Co teraz????
Może jak przyjdzie większy mróz to wtedy je przesadzić do plastikowych? Sam nie wiem....
Witam!
Aniu, dzięki za nazwę zaraz sprawdzę w google czy to to
Wczoraj w wolnej chwili porobiłam kilka zdjęć
Hosta od Roberta wypuściła nowe listki
nadal nn
Tutaj będą zmiany Przybędzie konwalników, a wiosną żurawki pójdą do podziału i zrobię z nich plamę
Z takich wielkich kęp to nie będzie plama tylko całe pole
Z miesiąc temu podzieliłem jedną kąpę Solar eclipse podobnej wielkości jak te Twoje i mam ponad 20 małych solarków
Takiego tygodnia jak miałeś ostatnio tylko pozazdrościć.
Sadzonek będzie z nich dużo - w tym roku wziąłem z nich około 20 i cały czas wyglądają na nietknięte Jednak obiecałem sadzonki rodzinie - więc mam powód do zmian
I chyba najgorsza rzecz po powrocie rabata frontowa zryta przez norniki.....Jutro im wkopię cukierki i niestety nie posadzę nowych żurawek, bo jeszcze je zjedzą....
Tutaj będą zmiany Przybędzie konwalników, a wiosną żurawki pójdą do podziału i zrobię z nich plamę
Z takich wielkich kęp to nie będzie plama tylko całe pole
Z miesiąc temu podzieliłem jedną kąpę Solar eclipse podobnej wielkości jak te Twoje i mam ponad 20 małych solarków
Takiego tygodnia jak miałeś ostatnio tylko pozazdrościć.