Obiecałam kilka jesiennych zdjęć ogrodu
Zeblidy zczerwieniały
Marzena, świetny efekt tych Zebildów, jak płomienie wyglądają. Będę je obserwować, bo zapowiadają się ciekawie. Zobaczymy jak zimują.
Aga jak je zobaczyłam u Kapiasow to przecież po kilku dniach stare wykopalam . W tym miejscu rosły rainbow, które mnie tak nie zachywcaly. Też zaczynają się wybarwiać ale nie tak pieknie jak zeblid.
Masz racje zeblid wygląda jak płomienie
...najważniejszy jest porządny ogród.. a taki albo nawet lepszy Marzenko masz.. zdecydowanie!!!
..pozdrawiam ciepło
Dziękuję Agnieszko!
Dzisiaj mimo niedzieli trochę go uporządkowalam. Ukryłam pod korą linie kroplujące. Wkopalam tulipany i narcyzy. Ależ tego miałam, ale wiosną będzie pięknie. Tylko mam do kitu glebę - cięzką glinę - trudno było łopatkę wkopać. Mam nadzieję, że tulipany mi nie zgniją..
...niedziela jest świetna na pasje i hobby... z pewnością będzie pięknie - tulipanowo
Tak się zawsze usprawiedliwiam, że jeśli sprawia mi to przyjemność to wolno wykonywać taką pracę
W tym pięknym jesiennym słońcu świetnie się pracowało
...też tak sobie mówię..a co tam...zresztą... w naszym babskim życiu są takie prace przy których jakoś nikt nie zwraca uwagi czy jest niedziela czy święto a robimy...dawno przestałam na to zwracać uwagę