Witaj Honey na ogrodowisku. Pora cięcia bukszpanów minęła, ale już mam na nie pomysł jak powinny wyglądać Zrób z nich piramidki - będą wyglądać miodzio Zdjęcie z pierwszego wątku Danusi
o zmroku była nadzieja na zbiorowy śpiew przy gitary dźwiękach ... była ... ale się zbyła ... gitar było dwie ale jedna miała to czego nie miała druga ... a do fuzji nie doszło ... może i dobrze bo grupa krakowska i grupa wrocławska absolutnie nie mogły pogodzić repertuaru a "po cichu" kontra "ore ore szaba da ba da" to nie brzmi ... uwierzcie mi ... ale potencjał mamy ... głosy piękne ... instrumentaliści są ... musimy to tylko dopracować ...
Hasają żyjątka przez większość czasu przeze mnie nie niepokojona.To jest ich ogród,ja jestem tylko rzadkim gościem.Ostatnio na róży siedział taki złoto - zielony osobnik,a dziś już pożywiał się na jeżówce.
Aga gratki z okazji drugiej seteczki Troszkę spóźnione ale ciężko nadrobić zaległości...
Rzeczka piękna powstaje... Widać już efekty Pomału ale ciągle do przodu i to najważniejsze
Pozdrawiam i dużo sił życzę
Co do róż - u mnie są posadzone z kocimiętką i jest do dobre połączenie. No i kocimiętka rośnie jak szalona, co będzie bardzo dobre w tym przypadku. Możesz sobie ją wysiać jeszcze teraz. Tylko, że moje to są takie niskie 10-15 cm, musiałabyś takiej poszukać, bo ta wysoka za duża będzie. No i co w niej najlepsze zakwita w kwietniu - i kwitnie do dziś