Kochane moje dzięki za wszelkie uwagi sadząc w sobotę niestety strasznie się przeziębiłam i nie dokończyłam wszystkiego muszę teraz zebrać siły więc moje wypowiedzi mogą troche nie mieć składu .
Muszę przyznać, iż faktycznie ciekawie wygląda z tymi pęcherznicami, tylko nie wiem, czy miałabym dać wszystkie takie same i ciemne ? żółto-zielone raczej nie, ponieważ zleją się z horti. Czy dodać też inne rośliny co by nie było zbyt monotonnie ale i nie haotycznie ? No i czy w ogóle myślicie o wsadzeniu za horti czy pomiędzy ?
Agatko, dziękuję za pozdrowienia Moje pieski też Ciebie pozdrawiają i Twojego pupila
Jaki piękny piesio i taki zadbany .szczęściarz jednym słowem Ogród równie piękny Aniu Róże sliczne a ja do nich mam ogromną słabośc Z racji tego że raczkuje w pracach ogrodowych niewiele dyskutuje o roslinach,, po prostu ich jeszcze nie rozpoznaje No moze niektóre juz tak ,to i tak ogromny mój sukces Podobaja mi sie twoje rabaty .Spełnione marzenia uszczęsliwiają a ogród niesie tyle radosci ze nie sposób wyrazic uczuc tak w jednym zdaniu .W moim przypadku to totalny amok Wpadam po pracy do domu i w ogród Praca do wieczora ,bez jedzenia ale z taką werwa lecę do roboty ze nic nie moze mnie zatrzymać Jedynie żal kiedy się sciemnia. Wiem to szaleństwo ale nie potrafię sie powstrzymać. Euforii nie ma konca,nawet w pracy mysle tylko o tym co dzisiaj zrobię Moje marzenie tez się spełniło .Pozdrawiam serdecznie
Nie mam kiedy zrobić zdjęć ogrodu - rano długo ciemno, a potem już trzeba do pracy wychodzić, a jak wracam z pracy, to już znowu za mało światła. Pewnie będą najwcześniej w sobotę.
Więc zamiast mojego ogrodu - moje niebo o poranku wczoraj, około szóstej rano
Tess,
ale masz cudne widoki ! zazdroszczę
ja nie mam przestrzeni.....