Edytka Ten wąski trawniczek ma tam 120cm ... jesli cos z niego zabierać to chyba już wszystko bo węższego sobie nie wyobrażam minus oczywiście przejście wówwczas chyba już tylko wysypane żwirkiem ... szerokość takiej ścieżki to ok 60cm minimum więc rabata mogłaby zyskać 60cm ... czy to zmieni wiele? na pewno "urwie mi się" trawnik przed rabatą ze ŚŚ ...
A ktory wariant byś wybrala z zaproponowanych przeze mnie?
No mam, mam, tylko nie wiem czy poza stipą i rozchodnikami coś mi się pod nimi uda. Tak czy siak, brzozowa piękna! Najbardziej podoba mi się z tymi czosnkami, takie widoki to jedyne co jest mnie w stanie zmobilizować do wyjścia na pluchę i sadzenia tych nieszczęsnych cebul. Eh...
Renia, napisałaś u Joli, że ta rabata ma 135 cm i są już róże i ML ja na takiej szerokości nie widze możliwości manewrowania jakimikolwiek kostkami, czy one będą mniejsze czy większe, co innego jak powiększysz tą rabatę, tylko tam chyba są pod tym względem ograniczone możliwości.
Ta rabata brzozowa sporo osób do mnie sprowadza, zrobię zestawienie fotek jak powstawała i jak się zmienia, bo sama musiałabym szukać gdzie co było, daj mi tylko troszkę czasu
Anita, u Ciebie też na pewno by się coś ciekawego znalazło, ja zaczęłam po prostu uważniej patrzeć na to co mnie otacza i ostatnio takie dziko rosnące poletko moliniowe też odkryłam
Mirella, jak nie chcesz inwazyjnie to po prostu zaczep żyłkę wokół drzwi, tak jak dziewczyny pokazały na fotkach.
Albo przewieś dwa wianki, na jeden będziesz spoglądać od środka na drugi od zewnątrz, też tak często dziewczyny robią
Marta, kup na próbę, bo smak specyficzny, nie każdemu będzie smakować.
Ja wsadziłam w kwietniu, ale to czysty przypadek był, po prostu odkryłam, że gdzieś się jeden batat zapodział w spiżarce i już mu pędy z oczek zaczęły wychodzić