Znalazłam zdjęcie z początku lipca i wtedy zaczął kwitnąć, ach ten czas tak szybko leci, wydawało się, że dopiero co
Poczytam i zapytam oczywicie
Dobrej nocy życzę i miłej niedzieli
Sebek.. gratulacje z okazji kolenej seteczki.. i to nowego wątku.... tyś nie burza,, tyś huragan....
Pęcherznicę i tak wyeksmitujesz z tego miejsca.. bo nawet po cięciu..będzie wielka
Tak Martku! Też miałam takie odczucie.Jeżeli jeszcze ktoś się obraża,że nie dostaje
gotowych lodów natychmiast.... to już są szczyty.
Chcąc być szanowanym,trzeba szanować czas i pracę innych.
I tym stwierdzeniem zamykam te kilka słów refleksji na temat.
Miłej niedzieli skowroneczki! I ty kochana sówko,też miej udany dzień!
'Cyniowa Dziewczyno', pewnie dzięki Tobie znów do ich uprawy wrócę
Nie rób zdjęć w pełnym słońcu, poczekaj do godzin popołudniowych. Ostatecznie rób je o świcie))[/
Właśnie nie mam tak czasu,żeby obmyślać strategię fotografowania i wylatuję jak mnie ktoś sprowokuje i robię "na siłę"Troszkę zaganiana jestem i tak wychodzi,postaram się Basiu
Pięknie kwitnie Dabecja, lubię ją bardzo bo zaczyna kwitnąć zanim wrzosy się rozszaleją.
I tegoroczny nabytek przetacznik, gdybym wiedziała, że będzie taki ładny, to wzięłabym więcej
Witam Cię Aniu, piękny ogród staje się piękniejszy, po raz pierwszy jestem u Ciebie,słów mi brak na wyrażenie zachwytu, jak oglądam wasze ogrody, no to ja jestem w czarnej dziurze.
Aniu jaka nazwa tej pięknej kompaktowej szałwii, może wiesz , piękna, pozdrawiam
U mnie juz przyjemnie 22st. nawet wiaterek wieje.Mimo upału troszkę padało.
Zaczęłam ciąć lawendę, ale większa część została na bardziej suchy czas.
A tu taki początek