Kondziu ,a co ty marudzisz ?
Chcesz być zadowolony ,każdy ma jakiś ograniczony budżet więc szuka rozwiązań ,żeby jak najmniejszym kosztem wywalać jedno ,żeby wkopywać drugie ...
Po to jest to forum,żeby się radzić nawet jeśli za chwilę wejdzie fachowa ekipa to ty musisz dobrze czuć się w swoim raju ,nikt inny .
Olać wszystko bo można dziś faktycznie kota dostać .
Mnie wkurza przyznaję się bez bicia jak mówię ,że żartuję ,a ktoś mi wmawia ,że drażliwa jestem ))))))))
Bo kiedy się zdenerwuję to powiem ! Zwykle żartuję i umiem przyjąć na klatę żarty na swój temat ,ale wyczuwam kiedy ktoś przez żart chce wsadzić szpilę ! Tego nie lubię bo ja staram się być miła dla wszystkich nie łatwo wdaję się w niesmaczne kłótnie.
Cieszę się, że dobrze zrozumiałeś moje intencje bo wcale nie chciałam po Tobie jechać.... tylko Cię obudzić.. byś spojrzał realnie...... a potem miałam moralniaka jak diabli ...... wiec ucieszyłam sie że przyjechaliście ....
Miałas racje i to przyjełem do wiedomosci bo mówisz to z serca i jak jest a takich ludzi jest mało jak bedziemy jeszcze w rzeszowie to wpadniemy uwielbiam ciebie i twój ogród faktycznie ogród odzwierciedla człowieka Jak był byk to przepraszam