niesamowite! jak te drzewa były przewiezione, że podczas jazdy nie ucierpiały?
a tak poza tym to zakochałam sie w tym drzewie!!!
Liquidambar - rozumiem, że w przyszłości ma być duże, niecięte?
chyba już wiem gdzie go u mnie posadzę mrrrrrr ;]]]]]]]]]]
a u nas kiedy pytam jakie wymagania ma ta roślina, to dostaję odpowiedź: raczej cień, ale może być tez na słońcu albo: lubi ziemię kwaśną, ale twoje ph 7,5 też będzie dobre
a ja się wreszcie cieszę, że u mnie jeszcze wszystko zaorane hehehe
Rozplenice od Lenki z dziewięciu sztuk przez zimę wypadła tylko jedna .... ciekawa jestem co to za odmiana z jasnym kwiatostanem bo ostatnio zakupiłam rozplenice ale kwiatostan mają bordowo-bronzowy ....zaraz pokażę .....
Tulipanowiec .... lekko podsechł podczas mojego urlopu dlatego zaraz po powrocie posadziłam i dochodzi do siebie .....
W tle lawenda nowo zakupiona i nawet pamiętam nazwę to odmiana Lavandula Angustifolia Aromato Blue Lablusa - wyśmienicie intensywnie pachnie ... no i ten kolor .... poprostu mniam !
Ale jesteście mili również i Wy motywujecie ogromnie do pracy .... jesteście takim moim osobistym motorkiem do działań ....Dziękuję bardzo by gdyby nie Wy to nic !!!
A teraz zdjęcia .....bądźcie łaskawi jak zwykle w swoich opiniach
No nie to jest aż nieprawdopodobne, że istnieje na tym świecie jeszcze jedna osoba, która myśli i robi to samo co ja, a tu dopiero druga strona czuję, że tu długo zasiedzę
Witam KasięWB no rzeczywiście Anna"lecę w kulki" i Marzena"Kiedyś będzie tu pięknie" miały rację, czytam twoją historię i jakbym swoją czytała, dokładnie w tym samy czasie kupiliśmy działkę, ale cokolwiek zaczęliśmy robić na wiosnę 2011r. Jestem dopiero na pierwszej stronie a juz jestem ciekawa co tam dalej u ciebie. Pozdrawiam