Jesteś niesamowicie spostrzegawcza, jako jedyna zauważyłaś wisiorek w kształcie rombu, jak mój ogród Patrz Irenko, zastanwiałyśmy się że nikt nie zauważy hehe
Widać upodobanie do detali Gratulacje z powodu ogrodu
Dziewczyny, wyglądacie niesamowicie!!! Danusiu, pięknie Ci w tej tunice! I wisiorek - bomba! Geometryczny jak Twój ogród Irenko, podziwiam Twoją spontaniczność i niespożytą pozytywną energię, którą zarażasz otoczenie! No i zazdraszczam spotkania w niesamowitym ogrodzie
Jedyne, czego jeszcze tu brakuje to żeby drzewa były większe - proporcje zieleni i trawnika będą wtedy idealne, no i żeby trawy bardziej powiewały
Szybko rosną to masz z głowy już za rok.
A tak to cudnie jest, a powaliły mnie żółte kulki z towarzystwem
Niesamowity ogród. Cudooo. jeden z moich ulubionych na Ogrodowisku.
Tuja zyska skarpetkę z hakone jak..... jak M.znajdzie czas, żeby posadzić
Posadź ich co najmniej cztery w kwadracie. a nawet więcej, super ciemny grysik do nich, będzie ładnie kontrastował
Tutaj jak nie tuja, sadziłam cisy po 3 kulki na jednym pniu, ale teraz nie ma w sprzedaży a sobie chciałam gdzieś wkomponować. Świetne są i jakie docięte, kto docinał?
I na wisionce Wygląda jak indianiec w barwach wojennych....
I mazurki na słoneczniku
I z powodu ptaszkó grill spalony i jeszcze będzie zimny,m ale musiałąm pokazać nowy gatunek w ogrodzie... jupi, jupi, jupi ja.......... no to dziewczynki ....toaścik za nasze ogrody
Najnowsze nasadzenia: carex "Ice dance"
Początki nowej rabatki - tyły do zagospodarowania... ale początek jakiś już jest
carex "evergold", żuraweczka "solar power", żurawka bordowa "no name", widoczne w tle "gracillimusy" do przesadzenia