Ta droga to jest wjazd główny z ulicy ,nieudolnie to naszkicowałam mogło być lepiej ale do tego potrzebne by były mi dzieci \Ale do odważnych świat należy.........
.
Boże nie wiem czy to jest czytelne mi się wydaje że tak bo wiem o co chodzi ale czy dla was jest ok
Ano - Twoja trawa jak puszysty dywan i te linie, falujące, pięknie!
A taras - doskonały pomysł, będziesz mogła wyeksponować swoje rękodzieła. Drewno wybraliście eleganckie.
A gdzie ten tort?
Weronika, no mąż Cię pokocha Trawa to jego konik jest, ja nie tykam, on kosi, nawozi, wertykuluje, aeruje, glaszcze i czule przemawia
Gosiu, dziękuję Jeszcze cegiełka, zasłony i materiałowy dach...i będzie fajnie...
A torcik tutaj:
No to Mąż naprawdę może być dumny ze swojej pracy!
Wiedziałam, że tort będzie cudowny, chyba sama bym taki chciała dostać, na pewno byłabym pod wrażeniem na zawsze. To niesamowite, że podejmujesz takie wyzwania, że chcesz wygospodarować swój czas i staranie - myślę, że takie dzieła budują najwspanialszą historię naszego świata. Mała będzie zachwycona!
Przedstawię dzisiaj nowe nabytki - kupiłam dwie hortensje Levana. Ciekawa odmiana. Ma piękne, wielkie, zwiewne kwiatostany i mocny wzrost. Obie zamieszkały na rabacie przed domem
Buk świetnie znosi cięcie, dlatego małe okazy można sadzić gęsto na żywopłoty strzyżone i zachowują one liście w kolorze brązowym długo, czasem aż do wiosny.
Stary żywopłot bukowy po radykalnym odmłodzeniu, wypuszcza nowe liście
A taras - doskonały pomysł, będziesz mogła wyeksponować swoje rękodzieła. Drewno wybraliście eleganckie.
A gdzie ten tort?
Weronika, no mąż Cię pokocha Trawa to jego konik jest, ja nie tykam, on kosi, nawozi, wertykuluje, aeruje, glaszcze i czule przemawia
Gosiu, dziękuję Jeszcze cegiełka, zasłony i materiałowy dach...i będzie fajnie...
Cudowny obrazek, przez maciejkę w kadrze : ) Czasem taki niewielki element przesądza o tym czy zdjęcie będzie zaliczone do : "niezwykłych"
A na Waszym super znalezisku to może dobrze wyglądałyby małe surowe w wyglądzie doniczki z rojnikami - albo podobnie łukowato wygięte podłużne ( nerkowate ) doniczki z drobnymi roślinkami żeby nie zasłonić żeliwa. A może jakaś hederowa delikatna kaskada z jednej strony...
A gdzie ten tort?