Cześć Rysiu,powiedz mi w czym tkwi tajemnica takich dużych kwiatostanów ???
Właśnie 3 dzień zastanawiam się czy nie powinnam ciąć ?Czy to jeszcze za młody krzaczek?Itp...
U mojej sąsiadki kwiaty zieloniutkie i wielkie jak głowa u mnie największe gronka jeszcze nie rozwinięte może mają 8cm ?
Jakby M usłyszał, ze znów rewolucję chcę robić to by mnie wyeksmitował. W grę wchodzi tylko placyk, na którym słabo trawa rośnie, bo późną jesienią posadzona... Miała być tam pergola, żwirek i gabiony to może tylko ławeczka i żwirek powstaną ALe te plany to na rok 2013! W tym roku juz tylko pielęgnuję, obrzeza trawniczka robię , porządek z korą etc.
Dzisiaj M musiał posadzić buka tricolor, wykopać buka zwykłego i przesadzić w miejsce sosny, która zdechła, przesadzić graba w miejsce zdechłego.... I znów sie na mnie za to przez 30 min gniewał. Zatem obiecałm, ze to koniec przesadzania w tym sezonie.....
tak Aniu kwitną i u mnie........
są pięęęęęęęęęęęęęęęęęęękne!!!!!!!!!!!!!!!!!!
bardzo DZIĘKUJĘ
ta pierwsza czerwona jeżówka jest śliczna!!!!!!!!
buziaczki
Przyciągasz mnie do siebie jak magnes....wracam,patrzę...przy tym zdjęciu "odleciałam"...
Nie wiem ,ale jakoś nigdzie ta gra cieni nie zniewoliła mnie tak jak w Twoim ogrodzie
Chłonę każdy obraz i marzę..kiedy moje "zielone" stworzą tak bujną "enklawę spokoju"