Konstancja30
15:27, 31 sie 2012
tydzień pracy skończony ... teraz dzień gospodarczy ... wchodzę w nierówną walkę z kurzem ... oknami ... firankami ... i takimi tam aby od jutra mieć weekend !!! ... bo sporo mam zamiar w niego wtłoczyć
...
las bo mi Haniu przypomniałaś, że kofam drzewa ... trzeba jakieś poobejmować ... poczerpać tej siły z matki natury
...
a jeszcze Święto Chleba w Tokarni ... a przede wszystkim Anula
... nawiaesem mówiąc też myślę, że zimą będzie się działo
...
Irenko zostajesz ze szkrabami
... no to jak być w akcji filmu "Ile waży koń trojański" vel "godzina pąsowej róży" i kilka tym podobnych ... trzymajcie się z Waligórą
Ania ty łobuzie ... tak mam skojarzenia czyli zdrowa jestem
... no przynajmniej Anula tak twierdzi ... trochę pokrętnie to przedstawiłam ale tego będę się trzymać
...
Martek wreszcie dobrze gadasz ... nie wiem co pomogło ... ... Madżenko i tego będziemy się trzymać
Ula mam dobrą i złą wiadomość
... zła to taka - głównie dla mnie
- że to nie moja alejka ... alejka jest w ogrodzie Ani Asc
... i teraz dobra wiadomość masz w ten sposób do przejrzenia 2 wątki
... ale zwłaszcza ze względu na wątek "Ogród mimo woli" to będzie piękne
...
Tereso moja cegła rozbiórkowa ale pojedyncze cegiełki łatwo oczyścić ... ja używałam wrzątku i szczotki metalowej ... wiertarki z czyszczącą szczotką ... tarcie ... tylko rozbierana rezydencja była na zaprawie wapiennej co znacznie zmienia trud czyszczenia
... na murze ... nie wiem ... spróbowałabym wiertarki z tą szczotką ale to jubilerska praca ... albo 3V3 do usuwania starych powłok może i zaprawę usunie ... to droga impreza ... zależy ile tego muru

las bo mi Haniu przypomniałaś, że kofam drzewa ... trzeba jakieś poobejmować ... poczerpać tej siły z matki natury

a jeszcze Święto Chleba w Tokarni ... a przede wszystkim Anula

Irenko zostajesz ze szkrabami

Ania ty łobuzie ... tak mam skojarzenia czyli zdrowa jestem

Martek wreszcie dobrze gadasz ... nie wiem co pomogło ... ... Madżenko i tego będziemy się trzymać

Ula mam dobrą i złą wiadomość

Tereso moja cegła rozbiórkowa ale pojedyncze cegiełki łatwo oczyścić ... ja używałam wrzątku i szczotki metalowej ... wiertarki z czyszczącą szczotką ... tarcie ... tylko rozbierana rezydencja była na zaprawie wapiennej co znacznie zmienia trud czyszczenia