Jak sie śmieje i oczko puszcza to znaczy że dobrze jej u mnie.A może wiedziała że tu wstawię i do Ciebie to oczko i ten uśmiech?????W końcu Ciebie też ostatnio żabą nazwano.
Witam dziewczyny Betysiu i Beto i dziękuję za miłe słowa same wiecie jak dodają energii. Nie miałam czasu wczoraj zajrzeć tak wsiąkłam wczoraj w inne wątki a w relacjach z ogrodów w Anglii już zostałam, jak tam pięknie, a tu proszę u mnie goście.
Beto a kiedy twój wątek?
Betysiu tak oglądałam te katalogi róż u ciebie,że wczoraj niechcący wróciłam z dwoma parkowymi "Ghita" Renaissance, mocno pachnącymi.Teraz tylko zdecydować muszę gdzie je umieścić.
Miłego dnia wszystkim
Anulka...alez pieknosci kupilas, sa cudne i jakie duze i jakie piekne, w bardzo dobrej kondycji !!!!
Bedzie przepieknie, dobry wybor !!!!
ja tez sie rozgladalam bo chcialam wokol oczka i na nowa rabate ale te w centrach niby sa w donixcach ale jakies takie "wymeczone" i liche wiec 1-na zamowilam przez internet, wczoraj doszla zadna rewelacja choc nie tragedia ale do twoich to jej dallllekoooo !!!!
wiec ja do jesieni czekam, nie dosc,ze wybor bedzie oszalamiajacy to cenowo o 70% taniej niz teraz za te lichoty w donicach !
milusiego dnia i weekendu zycze...a i czekam na zdjecia jak juz posadzisz !!!
Gratuluję 500 ... trochę nietypowo, bez kwiatka, ale chciałam przypomnieć tą chwilę i podziękować , że jesteś z nami
p.s. sałatka zrobiła furorę
Witaj Marzenko !
od samego ranka utonelam w zdjeciach twojego ogrodu i nie moge oczu nacieszyc...bo wciaz wracam i ogladam na nowo !
Gratuluje 500-tki !!!!
ale tym zdjeciem jestem zauroczona...jakie z Was fantastyczne dziewczyny !!!!
patrzac na Was buzia sama sie usmiecha i wszystko wydaje sie byc piekniejsze, tak szczere usmiechy nie latwo znalezc w dziesiejszym swiecie...
Pozdrawiam Was wszystkie bardzo cieplutko i zycze cudnego dnia i...weekendu!!!!!!
Piękny ogród.O takim właśnie marzę.Kolorowo i dużo.Czy dużo walczysz z chwastami?
Spróbuję coś skopiować od Ciebie, jeśli pozwolisz.U mnie są tylko piaski, suche.
Wszystkie piękne a ja mam pytanie do Ani DS lub do tego kto rozpozna tą różę, dostałam ją w prezencie, a na metce pisało Raphaello - fioletowa, ale takiej róży nie ma obłędnie i mocno pachnie jest ciemniejsza niż na zdjęciu a tak wyglądała po deszczu
Wygląda na angielkę, jakie ma pędy?
Pomyślałam o Williamie Sh., co do pędów - ma dość cienkie i lekko przewieszające się pod wpływem kwiatów, dużo drobnych kolców. Liście średnie i dość gęste.
Ale poczekajmy na następne kwiaty, zobaczymy, czy będzie kwitł w niewielkich kwiatostanach.
to jej pąk ciemny czekoladowy
Witajcie kochani, przepraszam za nieobecnosc i cisze, ale praca, potem budowa oczka, praca, sklepy bo ciagle cos brakowalo ...ale wlasnie skaczylismy... i wlasnie zaczelo padac ... wiec pierwszy " garace" zdjecia fontanny skapanej w deszczu...
cala oprawa dojdzie z czasem...
uciekam , odezwe sie pozniej!!!
spokojnego wieczorku zycze i sciskam mocno !!!!
Rany..........chwike mnie nie ma a tu już oczko gotowe!!!! oj to chyba się tak nie da.........otwór był wcześniej przygotowany????? Oj napisz proszę bo wszyscy tutaj z ciekawości umieramy ....... ja się zastanowie,pomyślę i takie tam......materiał kupić , przywieźć , zrobić ...........chwilę to trwa !!! A ty....matko no chyba faktycznie zaczarowana różdżka.....no prostu szok
Pozdrawiam cieplutko