Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Mój ogródek pod Gdańskiem

Mój ogródek pod Gdańskiem

Moniika 21:46, 24 sie 2012

monteverde napisał(a)
a jaka cena np. takiej 1,5 na wysokość i 3m długiej? pozdrawiam

Okolo 100 zł..... Ale dokładnie jeszcze nie wiem będę sprawdzać. Dziś nie miałam czasu sie tym zając , może jutro!!!!
monteverde 22:03, 24 sie 2012

w Ol., w sklepie ogrodniczym 99 zł.,to widać tak samo
Dorka 16:58, 25 sie 2012

Witam Cię serdecznie, fajne zakupy i powojnik śliczny zawsze byłam ciekawa jaki klimat jest na tych ogrodowiskowych spotkaniach ale z wypowiedzi wnioskuję, że fantastyczny pozdrawiam gorąco
eliza3 17:37, 25 sie 2012

Powojnik śliczny, bardzo lubię białe kwiaty.
vesper 21:22, 25 sie 2012

Moniko, powojnik Beautiful Bride śliczny. Jego kwiaty kojarzą mi się trochę z liliami. Szkoda, że nie jest polecany na wystawę południową. Podoba mi się też Roko-Kolla, trochę podobny kształt kwiatów. Może spróbuję z nim na swoim balkonie.

Przeczytałam dopiero o Twoich doświadczeniach z trawką hakone od Justyny. Szkoda, że tak niefajnie wyszło. Za to bukszpany z Nomi super. Jestem ciekawa Twoich kompozycji.

A wybierasz się na kiermasz "Jesień w ogrodzie" we wrześniu? Ja już liczę ile sadzonek wrzosów i wrzośców będę potrzebować

Zauważyłam też, że z nebel jestem po sąsiedzku
Moniika 21:22, 25 sie 2012

Dorka napisał(a)
Witam Cię serdecznie, fajne zakupy i powojnik śliczny zawsze byłam ciekawa jaki klimat jest na tych ogrodowiskowych spotkaniach ale z wypowiedzi wnioskuję, że fantastyczny pozdrawiam gorąco

Witaj Doroto Dzieki za miłe słowa pozdrawiam M
Moniika 21:27, 25 sie 2012

vesper napisał(a)
Moniko, powojnik Beautiful Bride śliczny. Jego kwiaty kojarzą mi się trochę z liliami. Szkoda, że nie jest polecany na wystawę południową. Podoba mi się też Roko-Kolla, trochę podobny kształt kwiatów. Może spróbuję z nim na swoim balkonie.

Przeczytałam dopiero o Twoich doświadczeniach z trawką hakone od Justyny. Szkoda, że tak niefajnie wyszło. Za to bukszpany z Nomi super. Jestem ciekawa Twoich kompozycji.

A wybierasz się na kiermasz "Jesień w ogrodzie" we wrześniu? Ja już liczę ile sadzonek wrzosów i wrzośców będę potrzebować

Zauważyłam też, że z nebel jestem po sąsiedzku

Hej ! Roko-kolla faktycznie tez fajna a gdzie ta wystawa Jesień w ogrodzie ??? Zdecydowanie pojechałabym zobaczyć dziś trochę kupiłam żurawek a bukszpanow jeszcze nie posadzilam ciągle szukam im miejsca, tam gdzie chciałam je wsadzić nadal rosną linie i boje sie ze zniszczeń ich cebulę, ale chyba będę musiała je jednak " wyrywać " bo bukszpany ważniejsze!!! Pozdrawiam M
Moniika 21:28, 25 sie 2012

eliza3 napisał(a)
Powojnik śliczny, bardzo lubię białe kwiaty.

Cześć Elu! Ja tez bardzo lubię białe kwiaty planuje miec ich jak najwięcej
monteverde 21:42, 25 sie 2012

Monika lilie wykop przesusz i wsadź w drugie miejsce nie wywalaj ja swoje lilie poobcinałam zostały tylko 2 kwitnące i trzykrotki obciełam, coraz bardziej pusto się robi na ogrodzie pozdrawiam
monteverde 22:58, 28 sie 2012

Moniko wpadłam z rewizytką i motylem, a Ty śpisz? pozdrawiam