Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum

Znalezione posty dla frazy ".img"

Ogród nie tylko bukszpanowy - część II 09:05, 09 lip 2012

Do góry
ROCZNICOWY KWIATEK-i TAK TRZYMAĆ DALEJ!
U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :) 09:00, 09 lip 2012

Do góry
Sebku piękny wiek! mądrych decyzji życzę i spełnienia marzeń

U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :) 09:00, 09 lip 2012

Do góry
Sebuś, wszystkiego najlepszego!!

Angielska rabata urośnie, nie martw się, ale będzie potrzebowała czasu i dużo wody, bo byliny to lubią.
Moje poletko 08:58, 09 lip 2012

Do góry
Tak jak zapowiadali jest trochę chłodniej.
Skoczę i podziabię ,bo zarosło!!
Poza tym nie da sie siedzieć w domu ! Ocieplają budynek i wiercą okrutnie!
Własnych myśli się nie słyszy!

Wichrowe wzgórze 08:53, 09 lip 2012

Do góry
Sebek napisał(a)
Przepiękne te Twoje róże - jedna ładniejsza od drugiej

Dzięki, Sebuś
U Ciebie też pięknie i kwitnąco
Zostawię dla Ciebie taki bukiet, który mi wyrósł na jednym pędzie róży Roarium Uetersen. To niesamowite, ale na tym jednym pędzie wyrosło prawie 30 kwiatów. Pęd tak ciężki, że leży na ziemi
Ogród w Jaszczowie 08:48, 09 lip 2012

Do góry
Witajcie, w weekend bylo troche wolnego wiec zrobilismy kilka zdjec, czekamy na opine i porady co zmienic co dosadzic, jestesmy otwarci na nowe propozcje

Ponizej nasze sobotnie zakupy, moj M. jak zwykle nie mogl sie oprzec szczepiona roze na pniu, o miniaturowych kwiatach

chcemy zeby zarosl nam sciane od garazu

tulipanowiecciekawe ile bedzie potrzebowal czasu zeby sie odwdzieczyc

kasztanowiec

a teraz takie oooo

dzielo mojego M.

A to ozdoba naszego ogrodu Ramzes jestem

A to widok z gory altanki

Jeszcze tyle pracy przed nami.... czym byscie obsadzili przy altance, cos od komarow napewno, zurawki i ????????

Wichrowe wzgórze 08:46, 09 lip 2012

Do góry
dajana napisał(a)
Matusiu kochana jakie ty masz piękne róże,, no przepraszam wszystkie rośliny masz cudne W ogóle ogród,, ale póki co moja uwagę najbardziej przykuwają róże.Miałam ich sporo ale zostało tylko dziewięć.Biegam codziennie i wypatruję pąków Nie wszystkie jeszcze je mają Jedna ma najwięcej bo az 15 .Mam dwie Austinki ale jeszcze nic nie wypatrzyłam na nich Nie mogę się doczekać ich kwitnienia Jestem zakochana w różach ale nie tylko .Zapewne zauwazyłaś ze nie mam jeszcze ogrodu dlatego taka zgłodniała chodzę po waszych zachwycając się każdym kwieciem,, bez cienia zazdrości ale tęsknotę odczuwam jak najbardziej Przepiękny ogród !

Dajanko, Twój ogród też keidyś będzie bujny - jesteś pracowita, więc Ci to wynagrodzi kwiatami
U mnie w tym roku zima również dała się mocno we znaki, zwłaszcza różom, dlatego dopiero teraz tak naprawdę startują. Wiele róż jeszcze w pąkach i czekam wciaż na ich kwiaty. To, co pokazuję na fotkach, to dopiero pierwsze kwiaty róz. Pełnia kwitnienia dopiero będzie za jakiś tydzień.
Na zachętę zostawię Ci kilka fotek różanych. Nie mam najlepszego aparatu, ale co nieco można pooglądać.
Princess Anne z nowej kolekcji Austina

James Galway

Granny

Purple Rain

Bailando

Ogrodnik mimo woli 08:36, 09 lip 2012

Do góry
Witaj sympatyczna koleżanko, na początek gratulacje nie wiem kiedy nakręciłaś tę setkę. Idziesz jak wczorajsza burza, zostawiam Ci swojego liliowca. Ile płacisz za kamienie, ja mam na polu pełno i w rzece również nie brakuję.
Wichrowe wzgórze 08:27, 09 lip 2012

Do góry
EPODLAS napisał(a)
Ogród różany, tak mogłabym nazwać twój ogród. Pewnie pięknie pachną. Zadbane zdrowe, tylko podziwiać.

Dziękuję w imieniu ogrodu Róże pachną przepięknie. W ogóle ogród jest taki zapachowy, ponieważ oprócz róż mam ogromną ilość lawendy i floksów, a one też zapachowe. Lubię zapach w ogrodzie, choć mam kłopot z jego wyczuciem, bo alergia mi to utrudnia, ale czasami, gdy mam lepsze dni, staram się chłonąć zapachy.

U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :) 08:26, 09 lip 2012

Do góry
[img][img size=640x480]http://[/img] [/img]

[img][img size=400x300]http://[/img] [/img]
U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :) 08:20, 09 lip 2012

Do góry
Witaj Sebciu

Z okazji 18-tych Urodzin życzę Ci wszystkiego co dla Ciebie najlepsze

kwiaty dla Ciebie

[IMG]http://img696.imageshack.us/img696/8621/kwiatkidlaseby.th.jpg" alt="" class="forum-upload"/>
[/img]

i torcik domowej roboty

[IMG]http://img705.imageshack.us/img705/3618/torcik.th.jpg" alt="" class="forum-upload"/>
[/img]

Wciąż jeszcze czytam Twój poprzedni wątek ale już niewiele zostało ten natomiast staram się śledzić na bieżąco

P.S. mam nadzieję, że nic nie pokręciłam i zdjęcia się wyświetlą, pierwszy raz korzystam z tego ustrojstwa
Mój jesienny ogród 08:19, 09 lip 2012

Do góry
Witam po strasznej burzy która dotarła o 24 i trwała 1 godzinę. Powiem że chyba to cud że nic się nie stało, bo takiej burzy jeszcze nie widziałem. Ja się burz nie boję ale teraz to z przerażeniem patrzyłem przez okno na to co się działo na podwórku, wiało straszliwie i woda z wiatrem lała się po ścianach i szybach i każdą dziurą wdzierała się do środka. Błyskało się tak, że było widniej jak w dzień i następował błyska za błyskiem i tłukło przeraźliwie, po prostu masakra. Prądu nie mam i jadę na agregacie. Strat żadnych nie mam ale wody mi dolało równo. Najgorsze że znów zapowiadają burze, nie wiem kiedy to się skończy, teraz to już na pewno mi wszystko zgnije. Nie mam pojęcia kiedy to wszystko wyparuje?

Wieczorem takie chmury były.
Pozdrawiam Was.
Ogród Dominiki 08:09, 09 lip 2012

Do góry
Ana napisał(a)

Domi, przepiękny zakątek - bardzo podobny zaplanowałam koło tarasu - kulkowanie będzie (u mnie w mniejszej wersji niestety)

A co za drzewko rośnie w kulkach? Miłorząb, wiąz??

Kule szybko rosną. Moje już zaczęły się stykać i muszę je mocno redukować. Nawet się nie zorientujesz jak Twoje kulki urosną takie wielkie.
To drzewko to magnolia, ale ona nie jest wsadzona między kulkami, tylko dużo dalej obok huśtawki. To tylko na zdjęciu tak się wszystko na siebie ponakładało. Tuż za kulkami mam klona palmowego na patyku, ale on znowu schował się za tą sosną po lewej stronie kulek.
Ta magnolia rośnie sobie tutaj (na fotce na środku zdjęcia):
Ogród wokół Jaskółki 07:48, 09 lip 2012

Do góry
Dzięki Bogdziu za radę już zadziałałam i mam nadzieje że za rok będą pieknie kwitły .
W weekendy nia ma czasu na siedzenie przy komp.... ale za to w pracy . Ostatnio zakupiłam troche bylinek ( bo wymysliłam że wprowadze więcej kolorów i zrobie nową rabatkę ) co bardzo ucieszyło mojego męża bo będzie miał mniej do koszenia <hura> , a rabatka ma bć w cieniu katalpy. Sorrki za zdjecie i pomidorki zmieniły miejsce. znow będzie sie ktoś śmiał z mojego warzywnika ale pomidory są duże i to dowód . 0622]

Ogród nie tylko bukszpanowy - część II 07:41, 09 lip 2012

Do góry
Wszystkiego najlepszego z okazji drugiej rocznicy istnienia portalu OGRODOWISKO.
Dziękuję za stworzenienie miejsca pełnego inspiracji, porad i wzajemnej życzliwości osób "zielono zakręconych".
Spóźnione gratulacje 500 stron

Ogród Leny. 07:23, 09 lip 2012

Do góry
Agnieszko dziękuję - zmiany , patrząc wstecz ogromne ,ale chyba u każdego
Koniecznie kup czosnki jesienią - są absolutnie piękne.

Marzenko ależ oczywiście że relacja będzie
Ta rabata zmieni się jeszcze, ale to już w innym terminie

Sebek trafne spostrzeżenie!!! Będzie fajnie..tak myślę

Karola uspokoję cię że moje tempo też wolne...cisy swoje odstały zanim je wsadziłam

Ano czyli wakacje wokół domu macie spokojne ...mnie dziobią nadal

Konstancjo ściery nie bój!!! Ja nie piorę...
Widzę wzrok ci się poprawił bo i potencjał ujrzałaś - cieszę się
Na efekt niestety potrzeba czasu i cierpliwości...

A teraz foty

TO - zajmuje mi czas ostatnio - ogórasy częściowo w słoikach a pomidory czekają ...

U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :) 07:22, 09 lip 2012

Do góry
Wszystkiego naj, naj, naj... zdrowia i spełnienia marzeń.
Od dzisiaj chyba powinniśmy się do Ciebie zwracać Sebastianie

Ogródek Hanusi po zimie 07:19, 09 lip 2012

Do góry
Dziękuję wszystkim,którzy zabłądzili do mego ogródka w czasie mej nieobecności.
Podróż miałam szczęśliwą ,a wizyty......będą mi się śnić po nocach.
A teraz muszę do ogrodu ..roślinki przywiezione jeszcze więdną w bagażniku......mus wsadzać.
Pozdrawiam słonecznie!

Rododendronowy ogród. 01:27, 09 lip 2012

Do góry
Bogdzia napisał(a)
Pozdrawiamy Was serdecznie. Idziemy dalej się bawic a Wam machamy.....Miłego wieczoru wszystkim.

[/quote
Nasze Mądrości razem Pozdrawiam
Kolorowe rabaty 01:19, 09 lip 2012

Do góry
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies