Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Kolorowe rabaty

Kolorowe rabaty

Martek 23:59, 31 sie 2012

asc napisał(a)
Kfiatki obejrzałam.... tego sobie jeszcze nie odmówiłam na dobranoc

Cieszę się jutro może coś dorzucę.
Martek 00:11, 01 wrz 2012

Na dobranoc oraz udany wypoczynek weekendowy kwiat wiejsko-miejski ,miejsko-wiejski

barbara_kraj... 00:35, 01 wrz 2012

Cynia wprost od fryzjera
Miłych snów, Marto
p.s. a wstawić coś u mnie miałaś
Martek 10:07, 01 wrz 2012

barbara_krajewska napisał(a)
Cynia wproet od fryzjera
Miłych snów, Marto
p.s. a wstawić coś u mnie miałaś

Winorośl,zdjęcie muszę wykonać
Pozdrawiam niedzielnie
Milka 10:30, 01 wrz 2012

Martek napisał(a)
Samo się ...więc zostawiłam i tak kwitnie ...

piękne!! i kwiaty i foto!

co do ubrania, to tylko takie sugestie na twoje zapytanie i ani tobie ani Tereni się nie oberwie!!
każdy ubiera się tak, jak czuje się najlepiej ale inna sprawa, że czasami z boku ktoś może doradzić, ja z takich rad skorzystałam i mimo, że swoje lata mam, korzystam z takich ubrań, w których dobrze wyglądam, maskują to i owo, a jednocześnie są w miarę na topie; wiem, nie wszystkim się to podoba, ale najważniejsze jest moje samopoczucie
a kowbojki uwielbiam, to but nr 1 w mojej szafie

i jeszcze muszę napisać, że róże i bukiety wspaniałe i baw się po prostu cudownie najważniejsze w życiu, to być sobą
Marta 13:58, 01 wrz 2012

Marto- śliczności pokazujesz! Rabata z limką cudna, bukiety też, a kanciki wzorcowe! Pozdrawiam
Klamber 21:21, 01 wrz 2012

Cynia piękniutka Marto, u mnie w tym roku zabrakło, mama nawaliła muszę jej pojechać po premii
Martek 22:50, 01 wrz 2012

Klamber napisał(a)
Cynia piękniutka Marto, u mnie w tym roku zabrakło, mama nawaliła muszę jej pojechać po premii

Oj Robercik mamie po premii ...
Taki duży chłopak i dalej mamina spódniczka i pewnie standardowo obiadki

Mam alergię na taką postawę ))))))))))))))
Popraw się proszę )))))
Pozdrawiam serdecznie
Martek 22:52, 01 wrz 2012

Marta napisał(a)
Marto- śliczności pokazujesz! Rabata z limką cudna, bukiety też, a kanciki wzorcowe! Pozdrawiam

Dziękuję Marto za odwiedziny i głos
Limka będzie przeniesiona i oczywiście miskant ,ale tak wygląda to miejsce aktualnie to pokazałam

Pozdrawiam serdecznie
Martek 23:03, 01 wrz 2012

irena_milek napisał(a)

Samo się ...więc zostawiłam i tak kwitnie ...

piękne!! i kwiaty i foto!

co do ubrania, to tylko takie sugestie na twoje zapytanie i ani tobie ani Tereni się nie oberwie!!
każdy ubiera się tak, jak czuje się najlepiej ale inna sprawa, że czasami z boku ktoś może doradzić, ja z takich rad skorzystałam i mimo, że swoje lata mam, korzystam z takich ubrań, w których dobrze wyglądam, maskują to i owo, a jednocześnie są w miarę na topie; wiem, nie wszystkim się to podoba, ale najważniejsze jest moje samopoczucie
a kowbojki uwielbiam, to but nr 1 w mojej szafie

i jeszcze muszę napisać, że róże i bukiety wspaniałe i baw się po prostu cudownie najważniejsze w życiu, to być sobą

Irenko bardzo ładnie się ubierasz.Bawisz się kolorem i tym samym ubarwiasz swoje rodzime i inne miasta i wioski gdziekolwiek pojawi się twoja niebanalna postać !
Przyjdzie i na mnie czas,że włożę getry,dobiorę górę i machnę ręką na lusterko.
To bardzo wygodny element te leginsy można mieć ze dwie sztuki i bawić się tylko górą
Kałbojki tylko nie te klasyczne,bardziej ich krój lubię
I frędzle przy kurtce i super futerka raczej sztuczne...Nie chodzę jednak bo nie mam takiego ładnego. Może być i kamizelka w panterki,cętki itp.
Generalnie nie ubieram się elegancko raczej wszystko zniża się do odzieży wygodnej,sportowej ,luźnej ...)))))
Ale na egzaminy walę w białej bluzeczce, żakiecie i oczywiście spodniach nie spódnicy )))))))))))))))
Buty (cierpię) na obcasie
Uwielbiam łączenia szafiru z morską zielenią ,szarości z czerwienią i koralem.Może skończę jestem już w nocnej koszuli ))))))))))))
Będę obserwować ten twój sklepik jak na coś natrafię co mnie urzeknie dam znać