Nie no myślę że było by im tak też dobrze
Ale u szefowej to nawet mlecz by ładnie wyglądał w trawniku
Ale powtórze się wszystkie trawy w bukszpanowym są poprostu super , teraz je widzę prawie wszędzie w moim przyszłm ogrodzie, oczywiście razem z żurawkami i limką o bukszpanach i cisach nie wspominając
Danusiu ja nie mam pojęcia jak ty to robisz, że ta twoja hortensja jest taka piekna. Wyjątkowy okaz.
Pięknie też trawiasto się u Ciebie zrobiło. Ja dopiero teraz dokupiłam sporo traw i nawet jeszcze nie rosną (toć już rok minął!) a tymczasem twój ogód faluje
Czy wsadzałaś niedawno Frosted Curls? Nie wiem czy ja coś robię nie tak, czy to urok tej trawy, ale strasznie jej końcówki obsychają.
I bezczelnie chcę Cię na coś namówić. Zawsze ten zakątek mi się wydawał (piękny owszem), ale również ciemny. Jakby tam czegoś brakowało. Potem zobaczyłam zdjęcie złotego buka. Cuuudooooo
Czy jest szansa na drugiego lub inne podobne drzewko?
Bogdziu ten rh przesadzaliście bo listki mu zżółkły czy po przesadzeniu mu pożółkły?
Przed przesadzeniem mu zżółkły ale to nie ma nic do rzeczy bo to normalne o tej porze roku i nie przez to był przesadzany. Rósł wciśnięty w inne krzaki bo to wrażliwy na mróz rh ale ze go lubie to wyciągnęłam trochę z tych krzaków a liscie opadają teraz to normalne.
Bogdziu, czy to prawda, że aż takie egzemplarze przesadzacie!!!??? Jestem zaskoczona, może też się odważę.
Rh dobrze sie przesadzają ale ich bryły korzeniowe bywaja wielkie i bardzo ciężkie. Tu masz przykłady jakiej wielkości rh były przesadzane w ubiegłym tygodniu.
Miłego dnia ,Jolu! U mnie wietrznie i pochmurno......
Pogoda to nawet zgodnie z zapowiedzią, ale jak to w życiu - musiałam zmienić plany i prace działkowe przesunięte - może na jutro ???
Irenko, faktycznie fajny miałyśmy wczoraj wieczór: I to nawet niekoniecznie z powodu łasuchowania, ale bardzo miłego towarzystwa. Mam nadzieję, że następnym razem do nas dołączysz