Aniu...rano pukalam aby sie przywitac a teraz juz zamykam furtke i sie zegnam ...
spokojnej nocki
.... tylko spij a nie planuj co tam jeszcze trzeba udoskonalic !!!!
buziaki
pa
Oj, ja też dzis zamkne furkę wcześneij..... i też pójdę spać....
Aniu ...ale dałaś czadu . ty myślisz o rabatkach i kwiatkach a ja .... o twoim basenie .
w piątek też pływałam sobie na wielkim odkrytym basenie do upadłego ...tez mam zakwasy , zrobiłam z kilometr ale ja chcieć taki mały jak twój
No ten basen to marzenie wielu osób, moje też. Ania pisała, że wart tyle co wczasy dla jednej osoby. To ja się pytam czy to cena wczasów na kempingu czy w hotelu?
Odpowiedziałam na pw.
Dzięki wielkie.
Ania a ile lat masz ten basen? Nasz z pompowaną obręczą strasznie się "rozjechał" w tym sezonie (drugim u nas) i przez to zrobił się płytszy, więc dużo stracił na atrakcyjności, jestem swoim zawiedziona.
Aniu ...ale dałaś czadu . ty myślisz o rabatkach i kwiatkach a ja .... o twoim basenie .
w piątek też pływałam sobie na wielkim odkrytym basenie do upadłego ...tez mam zakwasy , zrobiłam z kilometr ale ja chcieć taki mały jak twój
No ten basen to marzenie wielu osób, moje też. Ania pisała, że wart tyle co wczasy dla jednej osoby. To ja się pytam czy to cena wczasów na kempingu czy w hotelu?
Odpowiedziałam na pw.
Dzięki wielkie.
Ania a ile lat masz ten basen? Nasz z pompowaną obręczą strasznie się "rozjechał" w tym sezonie (drugim u nas) i przez to zrobił się płytszy, więc dużo stracił na atrakcyjności, jestem swoim zawiedziona.
Basen mam 2 sezony. Oponki do niczego sie nie nadają, bo 1) zabierają miejsce, trza lać wodę z której nie ma jak korzystac z powodu kształtu oponki... 2) są nietrwałe
Basen jak ma być wytrzymały to musi byż z dobrych materiałów..dlatego my kupilismy wersję mocniejszą.. i tylko taką mogę polecić.. poprzedni był z tych tańszych.. i niestety .... i stelaż i niecka nie były rewelacyjne........ Ten po 2 sezonach.. ja knowy.. nawet nie stracił kolorów...
A ze spokojnym sumieniem mogę polecić stałe , wkopane baseny..... a reszta niestety może sie pospuć , zwłaszcza jak dzieci szaleją i nie uważają....