We własnym imieniu serdecznie dziękuję za wszystkie nadesłane laurki z życzeniami,
Dla wszystkich załączam podziękowanie za pamięć i życzę zadowolenia ze swoich ogrodowych poczynań!
a no jeszcze!
Hania to angielski szyk ! - bardzo Ci w tym kapeluszu twarzowo
miałaś super miłą wizytę a Anula to aparacik ma nie ma co
ale nie pomoże aparacik muszą też być eksponaciki a u Ciebie - jak było widać całe mnówstwo i niektóre bardzo samakowite
i żebym nie zapomniała avatar masz najcudniejszy i błagam nie zmieniaj - została uchwycona w oczach "iskierka psotka" i ile razy się pojawiasz ja zawsze się śmieję - do Ciebie oczywiście
Miła to jest ciepłe zdjęcie wiem,że obiecałam cynie i rabaty,ale zdjęcia które udało mi się zrobić się nie udały ))))))))Prawda jest taka,że jak ja wychodzę na dwór to zawsze się napatoczy ktoś do pogaduszek i zaraz mrok i ze zdjęć dobrych nici
Zobacz u mnie jest tylko jedna ta hortensja,a u ciebie jest hortensjanka cała zobaczysz będziesz jeszcze rozdawać ))))))
Nie wiem jak je ustawić - pewnie w trójkąt - 2 z tyłu i jeden z przodu, czy odwrotnie?
I runianka - duże sadzonki
I tu w parze z hakone, bo bedą rosły w sąsiedztwie - i znów pytanie: jak je rozsypać?
Aha, i w tej runiance i hacone rozsypane będą kule bukszpanu (bo miałam wybrać - kulki czy stożki)