Chciałabym w tym miejscu podpowiedzieć: tnijcie tawuły, berberysy i inne krzewy liściaste w kule, jaja i inne walce cudownie to wygląda. Rozkrzaczone są nieporządne, a cięte idealnie wyglądają.
Drugi raz nie, bo za dużo azotu, trawa potem źle zimuje, trzeba wieoskładnikowy stosować. Ja akurat lubię Hydrocomplex, ale Florovit do trawników granulowany też może być albo inny trawnikowy.
Florovit pyli podczas rozsypywania i spodnie mam zawsze białe, dlatego lubię Hydr..
Danusia podpowiada Sebku że Hydrokomplex lub na początek Saletra amonowa żeby dać kopa trawie, ja jeszcze nie sprawdziłam tego sposobu, używam substral extra długo działający trawa może być, ale szału nie robi
Jeśli chcecie mieć trawnik "zarąbisty" to tylko nawożenie co 3 tygodnie pomoże i zapewni efekt, Te 100 dniowe niestety nie
Danusiu - saletrą nawoziłem co dwa tygodnie i rósł pięknie. Teraz jak pisałem wygląda jak na przedwiośniu.
To co - regeneracyjny, saletra czy hydrocomplex?
Danusia podpowiada Sebku że Hydrokomplex lub na początek Saletra amonowa żeby dać kopa trawie, ja jeszcze nie sprawdziłam tego sposobu, używam substral extra długo działający trawa może być, ale szału nie robi
Jeśli chcecie mieć trawnik "zarąbisty" to tylko nawożenie co 3 tygodnie pomoże i zapewni efekt, Te 100 dniowe niestety nie