Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum

Znalezione posty dla frazy ".img"

Hirutkowy raj:)) 23:12, 21 cze 2012

Do góry
Trochę zdjęcie z moich rabatek

Hortensja Annabelle

Hortensja bukietowa L....
Stary dom, zapomniany ogrod i ...ja na francuskiej ziemi 23:10, 21 cze 2012

Do góry
weronika77 napisał(a)
Aniu, zatrzymaj się bo i szampan się znalazł.
Za zdrowie ślicznej blondynki wypijemy, we francuskim ogrodzie, i za nasze spotkanie.

Weroniko..pyszy szampan we wspaniałej atmosferze lawendowej....
A do Rzeszowa na spotkanie może sie tez wybierzesz.. nie mam takich rarytasów jak Bogdzia czy Zdolny Śląsk....... ale okazja do spotkania zawsze jest
Tajemniczy Ogród z Kogutem - Anglia 23:04, 21 cze 2012

Do góry
Pszczółka i Sebek

a te niebieskie drzwi tak mnie zainspirowały, że taką farbę zakupiłam i już drzwi mojego drewnianego domku w ogrodzie pomalowałam, z rozpędu też koszyk wiklinowy, będzie doniczką, potem Wam pokażę

mam jeszcze starą ławkę, też będzie niebieska
Miłkowo - moje miejsce na Ziemi cz. I 23:03, 21 cze 2012

Do góry
Czyli jest to pociąg przyjaźni!
Wszystkiego najlepszego z okazji 6-ciu stówek!

Ogrodowy spektakl trwa ... 23:01, 21 cze 2012

Do góry
łąki i kwiatki

gwiazdki białe i błękitne

dzwonki o przepieknym kolorze błękitno-fioletowym

baldachy białe chyba krwawnika

Ogród u stóp klasztoru 23:01, 21 cze 2012

Do góry
alinak napisał(a)
ANIU , KAROLINO - zarzucam dzisiaj temat różany. na jeszcze zapraszam jutro .

teraz trochę klimatów angielskich z Kalwarii zebrzydowskiej.

rabata gdzie trawy grały główną role w tym roku na razie trawami nie cieszy , ale taki jest początek lata . trawy cieszą oko dopiero w jesieni

To Ci dopiero rabaty - angielki z krwi i kości! Przecudnie - i jak bujnie wszystko rośnie
Hirutkowy raj:)) 23:00, 21 cze 2012

Do góry
malwes napisał(a)

Chce kupic takiego upatrzonego świerka Inversa i perukowca Inversa ma jakby dwa czubki

Inversę mam i polecam, jest piękny i dostojny. Perukowiec jest moim ogromnym marzeniem, jednak cały czas się waham czy kupić czy nie - one często chorują na werticiliozę a to już większy problem w ogrodzie z wymianą ziemi włącznie. No i nasadziłam już dużo "bordów" w ogrodzie więc musiałabym postawić na zieloną odmianę....ale fakt, perukowiec to PRZECUDNY krzew.....

Gosiu Inverse kupie na pewno ,ale pierwsza może dopiero jesienia co do perukowca to w dalszej perspektywie jak powstaną nowe rabaty po zakonczeniu budowy
Stary dom, zapomniany ogrod i ...ja na francuskiej ziemi 22:59, 21 cze 2012

Do góry
Je vous désire dans la vie de soi réjouit, toujours sur vous il a lancé un regard furieux dans l'ordre à bécasse et c'était pour vous causez à succès. Chaque nouveau jour suppose de la volonté pour vous défiez à discoverring de beau ce monde. Veuillez les rayons de plaisir de la cause du soleil et ils ont donné des raisons au bonheur. Et lorsque bécasse qu'il mettra, supposez sur votre ciel montre si. lune qu'il lancera un regard furieux dans votre côté et il a montré à vous route à meilleur demain. Je vous désire de soi succès dans la vie.

Pozdrawiam
W cieniu - zacieniona 22:59, 21 cze 2012

Do góry
monteverde napisał(a)
Oj trzeba, a do biszkoptu bita śmietana i truskawki
Aniu,mam inny pomysł ...krem z bitej śmietany wymieszany z jogurtem bałkańskim ...i,,,,.
W cieniu - zacieniona 22:57, 21 cze 2012

Do góry
Pozaglądałam sobie do środeczka...
Ogród tworzę nowoczesny czyli wewnętrzna walka jak nie zostać kokoszką :) 22:57, 21 cze 2012

Do góry
malkul napisał(a)
kuchnia mnie wykończy wiecznie coś, niedoróbki ciąg dalszy

danusia mnie stąd wkońcu wyrzuci że tak mało ogrodowo u mnie

Ha kuchnia na bialo skąd ja to znam mamy takie same reflektorki w suficie, szuflady dotykowe i siemensa
Buziole i dawaj kolejna zdjecia.
Okna cudowne, wiesz że takie najbardziej lubie i podobne okno w kuchni tylko u mnie na równi z blatem a co ciekawe fachowcy w czasie budowy 5 cm zgubili i M ma ucięty widok u góry ale poprawić nie mozna bylo, bo dom szkieletowy i otwor był na okreslonej wysokości
Ogród dla Agusi 22:55, 21 cze 2012

Do góry
Dzidka napisał(a)

.Pachnie pięknie mirrą,miodem-cudnie!Wiele kwiatów zwisa na wiltkich pędach jak lamiony.Pędy dl.ok.1,]

I zaraz chce się ją mieć.

Choćby dla zapachu ,a kupiłam ją zupełnie przypadkiem i bezimienną.
W cieniu - zacieniona 22:49, 21 cze 2012

Do góry
monteverde napisał(a)

Wróciłam do domu...na zacienionej pada i strasznie zimno.Dla poprawienia nastroju upiekłam szarlotkę - jeszcze ciepła...

Bogusiu, Ty wiesz jak nam nastrój poprawić u mnie leje cały dzień i nie przestaje szarlotka wygląda apetycznie, pozdrawiam
U mnie podobnie...Aniu trochę ciepełka nam potrzeba...
Ogrodowy spektakl trwa ... 22:47, 21 cze 2012

Do góry
dosyć biegania po cudzych ogrodach w końcu trzeba posiedzić u siebie
a siedziałam do tej pory w ogrodzie na leżaku - taka cisza, zapachy lata, chmury, trochę krople deszczu
no i trochę szumu bo winko w pierwszy dzień lata to jest to

więc jak zacząć
lato -zachęcam wszystkich zestresowanych do wycieczek, najlepiej w góy
mój ulubiony to Beskid Sądecki - byłam tydzień temu - łąki kipią kwieciem, taki spokój i zielono
warto odbić się od ogrodu i poszybować

Mój wymarzony ogród...kiedyś będę go mieć:) 22:41, 21 cze 2012

Do góry
Ana kuruj się kobieto,herbatka żurawinowa,ogórki kiszone, zakwaszaj organizm, bakterie tego nie lubią. Też niedawno to przechodziłam, współczuję. chyba jeszcze nasiadówki z szałwii są dobre.próbuj wszystkiego bo antybiotyk też od razu nie przyniesie ulgi niestety. A jak dołączył by ci się mocny ból pleców to proponuję ginekologa odwiedzić, bo w życiu bym nie skojarzyła tego z zapaleniem jajnika.
Dzisiejsza świeżutka dla ciebie
Tajemniczy Ogród z Kogutem - Anglia 22:41, 21 cze 2012

Do góry
A to moje ulubione zdjęcie z Kogutem

Małgosia prezentuje sprytny zbieracz do liści
Stary dom, zapomniany ogrod i ...ja na francuskiej ziemi 22:39, 21 cze 2012

Do góry
Aniu, zatrzymaj się bo i szampan się znalazł.
Za zdrowie ślicznej blondynki wypijemy, we francuskim ogrodzie, i za nasze spotkanie.
Hirutkowy raj:)) 22:39, 21 cze 2012

Do góry
Krys napisał(a)

Chce kupic takiego upatrzonego świerka Inversa i perukowca Inversa ma jakby dwa czubki

Inversę mam i polecam, jest piękny i dostojny. Perukowiec jest moim ogromnym marzeniem, jednak cały czas się waham czy kupić czy nie - one często chorują na werticiliozę a to już większy problem w ogrodzie z wymianą ziemi włącznie. No i nasadziłam już dużo "bordów" w ogrodzie więc musiałabym postawić na zieloną odmianę....ale fakt, perukowiec to PRZECUDNY krzew.....
Ogród na Cedrowej 22:38, 21 cze 2012

Do góry
Śliczna horti Pytałaś mnie o zimowanie.
W nieogrzewanym garażu to raczej trudno je zimować, ja zimowałam w chłodnym pomieszczeniu w domu. Teraz mam pięknie kwitnącą , ale rózową a była niebieska.

Pokaż tą hostę jak wyrosła, ciekawa jestem jakie liście ma

Mój wymarzony ogród...kiedyś będę go mieć:) 22:36, 21 cze 2012

Do góry
Ana napisał(a)
Aguś, strasznie mi miło, że do mnie zagladasz

Nie bój się probowac, zacznij od małych rzeczy, sosnowych deseczek, skrzyneczek ze strychu, po owocach z supermarketu Ita to kopalnia wiedzy i inspiracji, wiele się od niej nauczyłam!

Dach jest poliwęglanu, no troszkę bębni jak pada deszcz, ale my to bardzo lubimy a myslę, że jak dojdzie material pod spodem to troszkę ten dźwięk jednak wygłuszy jeszcze.

pergotenda to wloski system - podobny do markizy, ale bardziej stylowy...no i cholernie drogi (ok. 40 tys.).
Tu mozna poczytać i poogladać włoskiego producenta
http://www.corradi.eu/pages/standard.aspx?id=25

A tak to cudo wyglada

źródło: http://www.pergo-tenda.com/pergotenda-pt-60-image.htm

u mnie będzie PergotendANA Czyli tylko podwieszone fale z naturalnego lnu, bez żadnego mechanizmu...taka namiastka na naszą kieszeń

Zdjęcie schowka na drewno zrobię jak przestanie lac, ale to tylko pergola między slupem a ścianą przybudówki z dwóch stron...na dodatek chyba do wymiany, bo źle ulożylismy drewno i nam te kratki powybrzuszało

Ło matko Boska. Właśnie na coś takiego chorowałam. U oci pergola a u ciebie dokładnie takie fake jak chcę oj jak do tego projektu przekonać M???? Pokazuj jak szyjesz i jesli możesz podać na prive namiary na ten len z allegro
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies