Pięknie dziękuję Bogusławie za oryginalny kwiat i życzenia
Nie musisz się tłumaczyć ja często przeoczam imieniny,urodziny wirtualnych znajomych bo nie zawsze trafię w ten dzień itp.
Jak już pisałam chyba ASC nie celebruje tego święta,dzień jak co dzień.
Może powinnam być wdzięczna losowi,że urodziłam się kiedy pierwszy człowiek wlazł na księżyc ...???
Nie będę Boguś powielać tego drzewka biednego.Masz rację,a niech sobie go trzyma.
U mnie też nie posadzony serb do gruntu ;( Nie mam zamiaru sama na skarpę toczyć muszę tupnąć na M i już ;( )))))))
Martusiu, nie mam w soboty i niedziele internetu, stąd moje spóźnione najlepsze życzenia dla mojej sympatycznej ogrodolubnej koleżanki, nie daj się życiu , napieraj do przodu i dużo zdrówka.
a to mój kwiatek.
Pięknie dziękuję Bogusławie za oryginalny kwiat i życzenia
Nie musisz się tłumaczyć ja często przeoczam imieniny,urodziny wirtualnych znajomych bo nie zawsze trafię w ten dzień itp.
Jak już pisałam chyba ASC nie celebruje tego święta,dzień jak co dzień.
Może powinnam być wdzięczna losowi,że urodziłam się kiedy pierwszy człowiek wlazł na księżyc ...???
Piękna rocznica i Twoje urodziny, ja mam tak że na urodziny mojej żony zawsze wywieszam flagę narodową - 3 maj
Pięknie żona ma! Jak moja mama i jeszcze imieniny mama obchodzi tego samego dnia
Ja nie celebruje urodzin i już .Od dziecka miałam przegrane bo w wakacje i nigdy nie było dzieci pod blokiem )))
Jak byłam nieco starsza było trochę fajnych niespodzianek na obozach z tej okazji
A teraz to nie ma co świętować chyba radochę ,że się dożyło )))))))))))))))
Wczoraj zginęło w moich stronach małżeństwo 40 lat babeczka miała kończyć jesienią,a on rok starszy.Na motocyklu jechali ,mercedes na nich wjechał .Zostawili 2 dzieci 16 i 15 lat .Wiem bo to znajomi mojej siostry i szwagra
Trzeba się cieszyć z każdych urodzi 18-ych i setnych