Zielony galimatias
08:57, 23 cze 2012
Witajcie Dziewczyny
Jak to miło, że zajrzałyście do mnie!
Bardzo dziękuję za rady i za ciepłe słowa. Jesteście nieocenione!
.... Może faktycznie nie jest aż tak źle?...
Dianko - byłam w odwiedzinach u Ciebie
Pięknie urządzasz swoją przestrzeń, ze smakiem i wyczuciem stylu. Przecudnie wygląda łan lawendy prowadzący do Twojego domu! Taki soczysty fiolet..
Też zastanawiasz się nad żywopłotem z grabu..
Są takie urokliwe, prawda?... Myślisz, że dobrze by wyglądał jako zielona ściana z tyłu mojego ogrodu??? W grę wchodzi grab albo tuje Aerospicata polecane przed Danusię...
Oba piękne, oba inne...
"Osiołkowi w żłoby dano..."
... 

Aniu, Twój ogród i zapał podziwiam nie od dziś. To był jeden z ogrodów, na który trafiłam. Zarażasz z sukcesem (!) dobrą energią, zapałem, entuzjazmem i dajesz bezcenną świadomość tego, ze takich pokręconych ludzi z kopalnią pomysłów jest jednak spora grupa!... Przyjadę kiedyś do Złotej Rybki i powiem jej swoje życzenia
Tylko daj jej najpierw relanium!
.. Bo ja chciałabym tak wiele, a ogród tego nie pomieści
Danuszko.. Twój ogród to prawdziwa oaza...
Bezwstydnie zazdroszczę!...
Wybaczysz?
Powojnik - cudo
Te wielokwiatowe też są piękne
Myślałam, żeby je posadzić przy takich wieżyczkach,które kupiłam i porozstawiać między roślinami w zielonym gąszczu, będą rosły?
Ze swojej strony obiecuję im codziennie ciepłe słowo i dobre jedzonko

Dianko - byłam w odwiedzinach u Ciebie

Też zastanawiasz się nad żywopłotem z grabu..

Aniu, Twój ogród i zapał podziwiam nie od dziś. To był jeden z ogrodów, na który trafiłam. Zarażasz z sukcesem (!) dobrą energią, zapałem, entuzjazmem i dajesz bezcenną świadomość tego, ze takich pokręconych ludzi z kopalnią pomysłów jest jednak spora grupa!... Przyjadę kiedyś do Złotej Rybki i powiem jej swoje życzenia

Danuszko.. Twój ogród to prawdziwa oaza...

Powojnik - cudo

Ze swojej strony obiecuję im codziennie ciepłe słowo i dobre jedzonko