Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Kondziowy Ogród :)

Kondziowy Ogród :)

Gardenarium 22:57, 14 sie 2012

W ciurkadełku woda krąży w obiegu zamkniętym, nie potrzebuje wody ze studni. Ja wiem o czym myslisz, ale to nie tak się robi.

Instagram Ogrodowiska
kasik778 23:43, 15 sie 2012

Kondzio napisał(a)

Kondziu śliczne te trzmieliny, wcale się nie dziwię, że wszyscy się zachwycają

kilka dni mnie nie było a tu tyle nowych stron, a ty ponoć czasu nie masz
Madzenka 11:27, 17 sie 2012

Kondzio napisał(a)
Chyba nie robi dobrze bo pracuje się w ogrodzie chce się dorównać do ogrodów z ogrodowiska ale nie wychodzi mi to najlepiej chyba się nie nadaje do tego posadzilem stozki i obwodke z zorawek jest ok posadzilem kule z bukszpanowe i nie wyglada to dobrze

Kondzio a Ty wiesz, że ja 10 lat po pierwszych krokach w ogrodzie trafiłam na ogrodowisko??? Ty wiesz ile mam lat straconych za sobą
A pomyśl ile lat świetności przed Tobą Pomyśl gdybyś trafił na ogrodowisko za 20 lat
A tak swoją drogą to za dwadzieścia lat to pewnie będziemy w trójwymiarowej przestrzeni wirtulanej wędrować po ogrodach
I jak patrzę na widok z gory to żadnego brzydkiego ogrodu nie widzę, czy ja ślepa na starość jestem czy ty marudzisz????

Stozki są super!!! Jak je kareksami posadzisz takimi w paseczki będzie miodzio. Do ciemnozielonego dawaj jasnozielone i pstrokate a tam gdzie już jest pstrokate dawaj duże liście tylko zawsze w duzych ilościach i będzie pięknie.
Pomyśl czy dla posadzenia miskantów za stożkami czegoś nie możesz przesadzić aby trochę lekkości nadać rabacie
Kondzio 11:54, 17 sie 2012

Ja marudze bo niestety nie mam daru do wizualizacji jak bedzie to wyglądało poposadzeniu akurat za tozkami nie da się posadzić miskantow ponieważ jest za wysoka roślina i zaslonireszte rabaty Umnie najlepiej pokazać palcem bo niemam wyobraźni lubie jak mi ktoś mówi o tu itu zmien
Milka 13:15, 17 sie 2012

kasik778 napisał(a)

Kondziu śliczne te trzmieliny, wcale się nie dziwię, że wszyscy się zachwycają

kilka dni mnie nie było a tu tyle nowych stron, a ty ponoć czasu nie masz

mnie też się podoba! a z trawkami też dobry pomysł, nie zniechęcaj się, juz jest super!
Jagodaa 15:56, 17 sie 2012

Witaj Kondziu zaglądam z rewizytą, a tu u Ciebie tak zielono! Tyle pracy za Tobą i nawet strumyczek masz! Super! Pozdrawiam
Kondzio 16:24, 17 sie 2012

Jagodaa napisał(a)
Witaj Kondziu zaglądam z rewizytą, a tu u Ciebie tak zielono! Tyle pracy za Tobą i nawet strumyczek masz! Super! Pozdrawiam
No mam stumyczek myślałem ze mam lądzie dopóki nie dotarłem do ogrodowiska wszystko się zmieniło
nebel 22:19, 19 sie 2012

Witam serdecznie,
ponieważ z tym samym problemem borykam się w tej chwili
postanowiłam slędzić Twoje perypetie, może wspólnie nauczymy się czegoś od siebie nawzajem.
pozdrawiam serdecznie.
ewa
Janet 22:30, 19 sie 2012

Kondzio, głowa do góry!
Jak chcesz poprawić sobie nastrój to obejrzyj mój ogród
A tak na serio to ja też miewam chwile zwątpienia, rezygnacji. Trzeba iść do przodu małymi kroczkami. Masz przepiękne trzmieliny, ja miałam jedną na pniu ale tej zimy zmarzła bo nie zdążyłam jej okryć. Żeby zapełnić mój ogród roślinami musiałabym trafić co najmniej 5 w totka Nie wygrałam jak na razie więc cieszę się z tego co mam. Kupiłam cisy na żywopłot (małe ale przecież urosną), posiałam trawkę, położyłam korę na rabatach przed domem. Wszystko w swoim czasie. A co do zmysłu planowanie to ja też go nie mam,hi, hi
Kondzio 22:34, 19 sie 2012

nebel napisał(a)
Witam serdecznie,
ponieważ z tym samym problemem borykam się w tej chwili
postanowiłam slędzić Twoje perypetie, może wspólnie nauczymy się czegoś od siebie nawzajem.
pozdrawiam serdecznie.
ewa
Witam na moim watku własnie czytam twój watek