Brawa dla Danusi za jej życzliwość koleżeńską, Ania nie szalej z ogrodem, nie musi być na tip top, lepiej zadbaj o zdrowie, cobyś się nam na spotkanie nie rozłożyła i o pracę coby Cię nie wyleli i drugi raz patrz pod nogi dobranoc floksy i inne piękne Masz i ode mnie floksa właśnie rozkwita Sherbet Blend
No i wszystkie moje postanowienia wzięły w łeb! A obiecałam sobie, że będę systematycznie, codziennie, odwiedzać przynajmniej 3 zaprzyjaźnione ogrody. Zaczęłam od dziś - i już klapa! Wsiąkłam u Ciebie na amen i z wrażenia mam motyle w brzuchu. Masz taką wenę twórczą, takie zacięcie fotograficzne, i taką łatwość przekazu swoich spostrzeżeń wziętych z łona natury, że leci człowiek do Twojego wątku jak motyl do nektaru. No to przyleciałam, nasyciłam się i na tym dziś się kończy mój limit czasowy.
No i wszystkie moje postanowienia wzięły w łeb! A obiecałam sobie, że będę systematycznie, codziennie, odwiedzać przynajmniej 3 zaprzyjaźnione ogrody. Zaczęłam od dziś - i już klapa! Wsiąkłam u Ciebie na amen i z wrażenia mam motyle w brzuchu. Masz taką wenę twórczą, takie zacięcie fotograficzne, i taką łatwość przekazu swoich spostrzeżeń wziętych z łona natury, że leci człowiek do Twojego wątku jak motyl do nektaru. No to przyleciałam, nasyciłam się i na tym dziś się kończy mój limit czasowy.
No a jak juz mi się udało na chwile wpaść do ogrodu, to jeszcze fotka starej rabaty z małymi zmianami - do konsultacji. Jak sądzicie - z tymi trawami dobrze jest? Ta w środku to stipa tenuissima, którą w zasadzie w innych celach kupiłam, ale jak tam postawiłam to jakoś mi się spodobało. Co myslicie?
...TO już świetnie wygląda....a jeszcze zmiany....
Konewka na płocie.....fajny klimat ...
Mnie sie bardzo podoba. Ten sposób pomalowania płotu, konewka , wszystko mi sie podoba. Pozdawiam.