Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum

Znalezione posty dla frazy ".img"

Moje spełnione marzenie Małgocha 1960 15:10, 02 cze 2012

Do góry
malgocha1960 napisał(a)
Dziewczyny,nie ma co skubać tylko pilnować w biedronce,kupowałam w ubiegłym roku.Muszę poszukać zdjęcia,bo mam jeszcze dwie złączyłam je spinaczem na trójkąt,żeby psy nie podeptały mi roślin przy tarasie.
Aniu,wzięłam się na sposób z wklejaniem zdjęć,robię puste wyślij i edytuj,wtedy wchodzą , inaczej nie mogę wgrać.
Miałam jechać do Danusi,ale ostatni kierowca mi odmówił,a ja nie mam prawka niestety,a M na targach w Zarzeczewie dziś i jutro.

Te podpórki w kwatki też próbowałąm wydłubać z monitora, ale sie nie udało..... ależ fajne

Próbuję twego sposobu na wstawianie fotek..... jak sięuda...to jesteś wielka..nigdy bym na to nie wpadła....
Miłkowo - moje miejsce na Ziemi cz. I 14:31, 02 cze 2012

Do góry
irena_milek napisał(a)
Lawenda coraz bardziej fioleci

z wc (edytowałam po namyśle ) nadaje ... bo mnie ta lawenda rozwaliła ... ile tam krzaczków jest ???
Owocowo-warzywno-ozdobny bałagan - czyli o tym jak wcisnąć kolejną roślinkę do mojego ogródka 14:29, 02 cze 2012

Do góry
Mam jeszcze troche fotek kwitnacych rh - i waham sie czy wstawic u siebie czy moze gdzies? Ale to ogrod nie jest, wiec watek moze byc traktowany jako reklamowy??

Wstawiam wiec u siebie - a co tam. Kwitnace - jeszcze, bo wiekszosc juz niestety przekwitla...
JA

Zakątek detaliczny:

Ceny srednie chyba, ale po rabacie 15% nizsze Rh niestety mialy wszystkie obciete juz kwiatostany - gdybysmy byly rano te nasze mialyby jedszcze kwiatki i ich resztki... a bylkysmy po 12tej panie konczyly obcinanie
Owocowo-warzywno-ozdobny bałagan - czyli o tym jak wcisnąć kolejną roślinkę do mojego ogródka 14:21, 02 cze 2012

Do góry
Agatko już piszę Specjalizują się w Rh, azaliach i borówce amerykańskiej. Mają też trochę (naprawdę sporo, ale "trochę" w porównaniu z ilością rh choćby) szczepionych iglaków, żurawiny i kwasolubnych bylin.

Moje zakupy - może najpierw

Czubek wyprostowany - Inversa jest wyższa ode mnie

W poniedziałek muszę pojechać po palik do niej i do moich wiśni umbraculifera

Zbliżenie na Rh - no name, z przeceny - taki krzak 15 zł i rabat ilościowy 15%, więc koszt to 12,75 zl
Jak moje Cunninghams White i drugi nie odbija, beda te

Były też takie świerki Inversa, po 50 zł "jak leci", ale stwierdziłam że 3 lata (różnica między nimi a moim) to długo żeby czekać i nie zdecydowałam się.

A te duże kosztowały 150 zł, po rabacie 127,5 zl

Moje spełnione marzenie Małgocha 1960 14:17, 02 cze 2012

Do góry
Dziewczyny,nie ma co skubać tylko pilnować w biedronce,kupowałam w ubiegłym roku.Muszę poszukać zdjęcia,bo mam jeszcze dwie złączyłam je spinaczem na trójkąt,żeby psy nie podeptały mi roślin przy tarasie.
Aniu,wzięłam się na sposób z wklejaniem zdjęć,robię puste wyślij i edytuj,wtedy wchodzą , inaczej nie mogę wgrać.
Miałam jechać do Danusi,ale ostatni kierowca mi odmówił,a ja nie mam prawka niestety,a M na targach w Zarzeczewie dziś i jutro.

Boćkowe perypetie ogrodkowe 13:46, 02 cze 2012

Do góry
Ja też nie mogę wgrywać fotek

irena_milek napisał(a)
Bociek pewnie wije gniazdko, może młode wysiaduje?
a tak bez żartu, 100 żabek na seteczkę gratulacje Kasiu

Irenko jaka to odmiana goździków - poluję na takie
Biało-Fiolet 13:43, 02 cze 2012

Do góry
A to prezenty jakie dostałam na dzień dziecka
Co dalej z tym ogrodem?? 13:21, 02 cze 2012

Do góry
Dokończyłam rysowanie.... jakieś to małe więc daje też miniaturke do pełnego obrazu....

Proszę o opinie i podpowiedzi
Hirutkowy raj:)) 12:58, 02 cze 2012

Do góry
Powodzenia i dużo siły, bo ciężki okres u ciebie, budowa, to nie przelewki
kwiatucha na dobre samopoczucie

Miłkowo - moje miejsce na Ziemi cz. I 12:53, 02 cze 2012

Do góry
Lawenda coraz bardziej fioleci

Boćkowe perypetie ogrodkowe 12:25, 02 cze 2012

Do góry
Ode mnie gratulacje za skarpą i niech się wątek kreci jak wrzeciono

Ogród u stóp klasztoru 12:20, 02 cze 2012

Do góry
alinak napisał(a)
a tak balkonowce w tym roku mimo przymrozków już dość ładnie się prezentują . te fotki już dość nie aktualne , ale co tam . Krysiu wiosna to wszędzie piękna , i u ciebie i Sebka i na łące . ta soczystość zieleni jest niepowtarzalna . kocham maj

balkonowo romantyczne i przepiękne
pozdrawiam
Ogród irci 12:19, 02 cze 2012

Do góry
ircia napisał(a)
Aniu, Irenko - miło, że nie zapomniałyście o mnie, choć jakiś czas mnie nie było Znów na krótkim wyjeździe, więc przymusowa rozłąka z ogrodowiskiem
A troszkę się dzieje

To już ostatnie dni kwitnienia skimii. Bardzo ją lubię, bo przez cay rok jest atrakcyjna

Klon, który rośnie trzeci rok u nas i dopiero w tym roku wygląda naprawdę ślicznie. Fotka nie oddaje - spróbuję zrobić nowe i wtedy wkleję

ostatnie narcyzy

trochę biżuterii ogrodowej, ale kule już muszą zmienić miejsce, bo hosty rosną w błyskawicznym tempie

pięknie, kolorowo, radośnie
podziwiam anemony i klona i cudne żonkile u mnie w tym roku przez te anomalie, ani jeden nie kwitł;
a jak postępować z anemonami, przetrwają zimę w gruncie?

"Baśniowy" Ogród 12:18, 02 cze 2012

Do góry
Basia_1987 napisał(a)
Moje dzisiejsze zakupy- na pocieszenie że nie mogłam uczestniczyć w Święcie Róż u Danusi Idę sadzić,jest dość zimno ,ale to lepiej dla bukszpanów, że nie ma upału,nie trzeba będzie za często podlewać,jak posadze- zdam relację, pozdrawiam .
Piękne!!! Serdecznie pozdrawiam.
Ogród w Holandii 12:15, 02 cze 2012

Do góry
agata_chroscicka napisał(a)

A deszcz pada, pada, pada...

...także na bukszpan a la bonsai

Pada, ale fajny widok z okna i rosliny szybko rosna
pozdrawiam
Mój ogród w cieniu drzew 12:11, 02 cze 2012

Do góry
Dzięki Dziewczynki

Poniżej zdjęcia jak to teraz wygląda z trzech stron :

Kasiu runianka bardzo mi się podoba i fajnie u mnie rośnie jedna sztuka na skarpie, jedynie zastanawiam się, czy dam sobie radę jesienią z wyciaganiem z niej opadających z drzew liści ? ( u nas same drzewa liściaste )

Czyli radziłybyście po drugiej stronie tego jaja dosadzić też choinę, na brzegach przed choinami żurawka, wokół drzew jeszcze funkie a do środka rh ta sama odmiana ?

Boćkowe perypetie ogrodkowe 12:08, 02 cze 2012

Do góry
Bociek pewnie wije gniazdko, może młode wysiaduje?
a tak bez żartu, 100 żabek na seteczkę gratulacje Kasiu

Ogród marzeń ... cegła ... róża ... lawenda i mila do tego co mam w głowie ... 11:59, 02 cze 2012

Do góry
irena_milek napisał(a)

Przeczytałam opowieść o wyprawie na strych. Boskie!!!

Ja też
a pelargonia taka wyjatkowa

tu chyba lepiej widać ten kolorek

Iwona ... i ty mi przed "komunią" tak obrazowo przedstawiasz ruch flaczka ... jak myślisz co ja przy tym stole sobie przypomnę ???
"Baśniowy" Ogród 11:42, 02 cze 2012

Do góry
Moje dzisiejsze zakupy- na pocieszenie że nie mogłam uczestniczyć w Święcie Róż u Danusi Idę sadzić,jest dość zimno ,ale to lepiej dla bukszpanów, że nie ma upału,nie trzeba będzie za często podlewać,jak posadze- zdam relację, pozdrawiam .
Wszędzie pięknie, ale u siebie najlepiej 11:34, 02 cze 2012

Do góry
Jestem; wezmę ci tę hostę bo jetem u Pszczółki, no muszę być chyba wszędzie, bo to honor regionu
Aga, ja mam wszystkiego pełno, więc na razie dzięki
a trawę moją chcesz? Karola rozszyfrowała co to, ale nie wiem, na której stronie, bo sama się u siebie już gubię
trawa ta

Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies