Marzy mi się Siedlisko....
15:07, 02 lip 2012
Diano,roza333,popcarol jak miło, że zajrzałyście
.
Karolino, ja też nie wiedziałam
, dla mnie trochę już za duża jak na brzeg rabaty, ale znowu pasuje mi tam jej kolor.W przyszłym roku spróbuję ją trochę przyciąć jak już wypuści pierwsze listki, może to coś da i będzie mniejsza.Tylko z tego co pamiętam to po przycięciu,te następne listki są takie malutkie, jakby miniaturki i to też dobrze nie wygląda.No zobaczymy czas pokaże
.
A przy placu chcę wymienić trzmieliny nie tawuły, te bardzo lubię. Chociaż jak tak patrzę to teraz już tak źle nie wyglądają
,chyba się wzięły bo je postraszyłam, że je wyrzucę
.Tak to teraz wygląda.
A to moje ostatnie zakupy (Diano wreszcie wsadzone
) na razie na miejscu tymczasowym, a na wiosnę zastąpią hortensje ogrodowe, które kwitły tylko w pierwszym roku po posadzeniu niestety, teraz już trochę za późno je wyciągać.A może też się wystraszą i zaczną kwitnąć
.
Od prawej w drugim rzedzie Hortensja drzewiasta INVINCIBELLE, Hortensja bukietowa LIMELIGHT, Hortensja bukietowa MAGIC FIRE
Karolino, ja też nie wiedziałam
A przy placu chcę wymienić trzmieliny nie tawuły, te bardzo lubię. Chociaż jak tak patrzę to teraz już tak źle nie wyglądają
A to moje ostatnie zakupy (Diano wreszcie wsadzone
Od prawej w drugim rzedzie Hortensja drzewiasta INVINCIBELLE, Hortensja bukietowa LIMELIGHT, Hortensja bukietowa MAGIC FIRE
Zakwitły moje różyczki the fairy, mam ich 8 ,po 4 po każdej stronie jarzębiny