Kolorowe rabaty
02:37, 21 maj 2012
Miskant ,który ma zielone listki ,a po bokach ,obrzeżach obu ma żółty pasek

Witam wszystkich
Lepsze wiatry zawiały toteż i mnie przywiało na ogrodowisko. Na wstępie zwracam się do Beki. Miałem pewne obawy co do tych płyt bo fundusze wymusiły tańszy rodzaj materiału, aczkolwiek od czasu gdy zostały wmontowane nic się z nimi nie dzieje, utrzymanie czystości i odśnieżanie nie różni się niczym od normalnych płyt (czasami tylko jak się gdzieś trafi bardziej wystający kamyczek to leciutko podbije ale bynajmniej nie utrudnia to w żaden sposób procesu odśnieżania). Przyczepność w zimie nawet lepsza niż na równych płytkach. Stopnie mam dwa jeden od ścieżki licząc jest dwukrotnej szerokości płyty plus 2 cegły to ponad 90 cm więc służy za rodzaj spocznika gdzie można stanąć, otworzyć przed sobą furtkę (furka otwierana do wewnątrz działki) i dalej na wejść na kolejny stopień równy z licem muru. Lepiej niż mój opis pokaże to zdjęcieżadnych potknięć, dzięki tak szerokiemu stopniowi mogę spokojnie przedostać się na wjazd przy bramie, jak również podjechać taczką na schody a i z wózkiem dziecięcym nie ma problemu (testowane na razie na wózkach rodziny i znajomych
![]()
Przymykam oczy i znowu Bożenko jestem u CiebieWracać będę często myślami
Na Wasz ogród można patrzeć jak na całość, ale cieszy też każdy detal
![]()
Woda zawsze stanowiła ozdobę ogrodu
![]()
Twoje roślinki świadome swej urody przeglądają się w lustrze wody, aby mieć potwierdzenie ...
![]()
Spacerując u Ciebie ma się wrażenie pobytu w rajuA jak raj to i Ewę z Adamem można dojrzeć
![]()
Joanka może zmieniać awatarek, zobaczcie
![]()
Dziękuję za przemiłe spotkanie, super przyjęcie, pełen niesamowitych okazów ogród!
Było super! dzięki serdeczne! Jutro sadzę perukowca i pozostałe roślinki od Ciebie Bogdziu! Dziękuję!
PS nawet się załąpałam na fotkę - u góry jestem
pozdrawiam!
Karolia