Racja. Nawet w internecie taki... skromny wybór biżuterii ogrodowej. W porównaniu z zachodnimi sklepami , u nas to dopiero raczkuje. A ceny też niczego sobie... A jeden detal potrafi zrobic cuda...
Czekałam na zdjęcie tej jabłonki, pod którą zawsze widziała mi się ławka do posiadywania. Obskubałabym jej odrosty z pnia poniżej pierwszego piętra gałęzi od dołu, do niczego nie są potrzebne, a drzewo nieporzebnie się wysila.
Podziwiam rabatki i nowe nasadzenia.
Kasiu..to już wyższa szkoła jazdy.....
Cieszę się, że komuś moja pstrokacizna sie spodobała..mnie czasami zęby bolą jak na to patrzę ...
Wczoraj miałam tak.......
A dziś nie ma nic.... podopieczni mojego M. zżarły wszystko ... poleciałam sobie urwać..i obeszłam się smakiem..... Powiedziałam, że ma gonić szpaki, a on co????? Stwierdził, że zabroniłam mocno dokarmiać ptaki ....to sobie musiały poradzić same bez jego stołówki........
Aaaa - myślałem, że w ogóle po zimie nie ruszył - ale jak go teraz przymrozki ścięły to oberwij to co brzydkie i podlej choćby florovitem - powinien się opamiętać i znów cieszyć
Tak na całego do łysego oskubac, Sebek? bo tak muszę , no i mam stracha ale florovitu użyję, jak najbardziej. delikatnie...)
Nieee Jak jest część liści teraz sucha to tylko te części.
pal licho tekst ... mniejsza o wszystko ... kto mi poda najwięcej nazw roślinek w "teledysku"??? ... w zamian obiecuję nie wstawiać więcej takich kawałków ... Iwonka wybacz ...
Danusiu - jak zwykle cudnie! Twój ogród niezależnie od tego co padnie, co wymarznie, co ktoś podgryzie, itp, zawsze wygląda jak z marzeń
Ogrodowa biżuteria urzekająca
tak samo pomyślałam, a biżuterii ogrodowej to u nas naprawdę brak
Konstancjo-Izo, rozumiem, że przyjeżdżasz i deklarujesz podawanie napojów (nie tylko kawki) ogrodowych.
jeszcze nie wiem czym bo właśnie "wozityłka" się pozbyłam ale od czego komunikacja krajowa ... to nie problem ... inszą inszość trzeba opanować i jak będę pewna to nas dopiszę do listy ... no tylko małż to już chyba musi bo jakby mu fuchę zorganizowałam