Genialne są te zdjecia! "Wszystko idealnie przycięte, co ja tu będę robić...?.." myśli Danusia...
"O... Jest! Jedna rozczochrana kulka! " I uradowana wzięła się do dzieła!
Super są takie fotki! A spotkanie musiało być bajeczne Żałuję, że przegapiłam...
Witajcie, wczoraj zrobiłem super fotki ale że wcześniej naszykowałem sobie wędrowca który mnie odwiedził w zeszłym roku. Nakarmiłem i napoiłem go a on chodził za mną jak pies a ja robiłem przy sianie.
Czyżbyś wyznaczyła nowy trend na "ogrodowisku"? A myślałam że ten typ nie przejdzie....
Reszta wystawy fantastyczna , absolutnie wszystko mi się podoba.
Róże Twoje obłędne ale zdjęć ogólnych jak na lekarstwo...
Proszę o więcej
Lena - to akurat raczej żart, ale przy pawilonie Bangladeszu więcej takich atrakcji było.
Zdjęć ogólnych brak bo u mnie ciągle plac budowy i nie chcę was, przywykłych do warunków sterylnych, epatować niedoróbkami Ale może kilka miejsc da sie sfotografować bardziej ogólnie , a zatem szykuję się do sesji planów ogólnych!
Nie było łatwo. Paproć zakwita w niewielu miejscach i tylko na krótką chwilę.
Droga do niej była trudna i długa.
A jednak odnalazłam !!!!!!!!!!! Znalazłam kwitnącą paproć.
Woooow...... coś sie dobrze skomponowało z paprocią....... wygląda ładnie
muszę jeszcze pochwalić się lawendą, no jestem zakochana i będę hodowała ja w donicach również teraz kwitnie i nie mogę sie napatrzeć
to zdjęcie to bym sobie na ścianie powiesiła - urocze, można sobie wyobrazić, że to prześwit do jakiegoś ogrodu pałacowego i zaraz przybiegną damy dworu w wiankach... : )