Ja tam straszyć Was nie chcę, ale prawdziwe bunty to dopiero się Wam zaczną - no chyba, że trafi się Wam spokojne, ułożone, mądre dziecko - jak ja Ale ta pierwsza część to na prawdę na serio
Witam !
Wczoraj w centrum ogrodniczym Auchan kupiłam taki oto kwiatek w doniczce (zdjęcia dołączam). Byłam pewna, że po rozpakowaniu na doniczce znajdę naklejoną (jak zwykle) informację o tym, co to za roślina i jak ją pielęgnować. Po powrocie do domu rzeczywiście znalazłam naklejkę z kodem kreskowym oraz informację, iż jest to pelargonia. Wprawdzie jestem początkującą ogrodniczką, ale ten kwiatek z żadnej strony nie przypomina mi pelargonii! A może jednak...? Proszę o pomoc, bo jutro zamierzam zabrać się za przesadzenie tej rośliny do przygotowanej już doniczki i chciałabym wiedzieć, co mam i jak mam się tym czymś zająć? Z góry dziękuję za pomoc i pozdrawiam .
Miało coś być a jak zwykle nic nie ma ale postaram sie coś wam pokazać co właśnie sie dzieje w ogrodzie
Zacznijmy od nieszczęsnych tulipanów chociaż nie mogę sie na nie tak skarżyć bo zakwitły
NN
NN
Ja już niestety pozbyłam się swoich pięknotek ...... O jedną noc za długo przymrozki trwały bo mój rycerz hortensjowy nie nocował w domu i nie miał ich kto powynosić do garażu i niestety klops ..... To przykre ...... (ten rycerz to mój M .... przez parę nocek targał donice do garażu bez mojej wiedzy , że normalnie szok)