Haha wszystkim sie podobał ,szczególnie te małpy
Banany wisiały prawdziwe, ale pomarańcze sztuczne
Jak komisja przeszła ,wieczorem poszliśmy z ciekawości zobaczyc czy banany jeszcze wiszą
Oczywiście że nie było tego się spodziewaliśmy ,ale nawet sztuczne pomarańcze były ponadgryzane haha ,ale mieliśmy ubaw
Nie tylko nasza wioska była tak ustrojona
Do konkursu stanęło 8 wiosek i powiem Ci że poziom był bardzo wysoki .
Wszystkie wioski bardzo sie postarały i komisja miała niezły problem
Kasia - u mnie z różami odwrotnie - zanikają z roku na rok...
przyjrze się mojej bylinowce na spokojnie i zdecyduje czy je przesadze czy wyciepię - to zwykłe rabatowki z kartonika, po 7 latach nie jest mi ich żal
Zrobiłem listę różaną i będę konsekwentny - zostane przy 3 sztukach
W międzyczasie Aga - w tym roku mało co jeszcze przenosiłem, ale w przyszłym tygodniu zacznę rewolucję Znowu...
Bukszpany dostały signum i topsin - ponoć grzyb stoi w miejscu, ale jeszcze raz polecę signum. No i z pewnością zastosuje miedzian jesienią
Wojslawice powiadasz? Może się spikniemy u Aliny? Bo coś tam planowala
O jeżuniu, gdybym wiedział to przyjechał bym w gajerku i kupił coś swojej przyszłej Kfffiatka albo pierścionek chociaż
Łukasz - zatem wiesz chłopie na co masz się szykować Ale grunt to wkupić się w łaski Tytusa, bo obecny potencjalny zięć to ponoć niezbyt się z nim dogaduje
Pozdrawiam świątecznie zagladajacych Co tam coca cola i pierwsze Last Christmas w radiu - pewnie w L. jeszcze zeszłorocznych mikołajow z czekolady nie rzucili
Madzen - wątpię, żeby święto róż wróciło do kalendarza. Jakbym miał ogarnąć tyle osób to... wcale się Danusi nie dziwię
Asia - mi już po głowie świąteczne dekoracje zaczynają chodzić, ale nie mowie o tym zbyt głośno. Na razie tej nocy pprzesadzałem róże na rabatach - spokojnie, tylko w głowie. Ale chyba zdecyduje się na ten krok
Paweł - e tam masakra. Gdyby nie rządzilo jeszcze u mnie we wnętrzach serenity to kupiłbym sobie - tak dla jaj
w poprzednich latach nawet nie zwróciłam uwagi na jakieś pojedyncze wpadki. W tym roku przeliczyłam to 500 cebul było innych, dlaczego im nie zwrócić uwagi... Jak się nie mówi że coś jest nie halo to jak ktoś może to poprawić
O parę paczek z benexem nie wypadało się mi kłócić, ale przy Twoich ilościach powinni uznać reklamację- trzymam kciuki Może tegoroczne sadzenie będzie nawet darmowe?