Hmm Beaciu powiem tak ...zdania sa podzielone o tym skarbie myslę
Hortki masz rację dały czadu w tym roku ...kofffaaammmm je ogromnie
A dozynki ...hmmm fajnie tylko wiesz co ja mam juz troche inne zdanie na temat tych pomysłów o wystroju wiosek.
Ale to temat polityczny ze tak powiem
Pracy kilka dni ,koszt dwa razy taki jaki dostaliśmy jako nagroda
Nie mowie zeby nie stroic ,ale nie tak ze ktos ma jakaś wizję i nie przemyśli do końca że to nic za darmo ,że to nie takie hop i jest .
Powinno być ...róbcie co chcecie i jak chcecie ..temat dozynki
I wtedy dopiero można ocenić pomysłowość i kreatywność
no tak...decyzje polityczne lepiej przemilczeć:-\...u nas też są zgrzyty...a jeszcze się na dobre nie zaczęło...chyba ostatni raz biorę udział w takim przedsięwzięciu...chyba że się coś zmieni
Hortki masz boskie! Jak Ty znosisz podlewanie gnojowicą? u mnie to nie przejdzie...śmierdzi okrutnie! No i mam- moje nie śmierdzą ale też nie zachwycają, nie dość że są tylko 3 to jeszcze 30% nie kwitnie
Haha wszystkim sie podobał ,szczególnie te małpy
Banany wisiały prawdziwe, ale pomarańcze sztuczne
Jak komisja przeszła ,wieczorem poszliśmy z ciekawości zobaczyc czy banany jeszcze wiszą
Oczywiście że nie było tego się spodziewaliśmy ,ale nawet sztuczne pomarańcze były ponadgryzane haha ,ale mieliśmy ubaw
Nie tylko nasza wioska była tak ustrojona
Do konkursu stanęło 8 wiosek i powiem Ci że poziom był bardzo wysoki .
Wszystkie wioski bardzo sie postarały i komisja miała niezły problem
Juzie nawet nie ma kiedy focic
Jak nie pada to nie mam czasu ,a jak mam czas to pada i jak zyć powiedz
Karola to cos Ci powiem serio uwielbiam ten smród
Na prawdę wszyscy nosa zatykają ,stary się drze ,dzieciaki mają odruch wymiotne ...a ja .....wącham
Ale moja mama mówi ze ja od dziecka byłam cudak
No rozmach był ,trzeba przyznać
Pomysłów było o wiele więcej ,bardzo fajnych swoja drogą .