Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Any ogród mały czyli wygrana walka z ugorem

Any ogród mały czyli wygrana walka z ugorem

Madzenka 07:03, 23 sie 2016

Napisz kiedy macie ferie to polecę kierunek. Ja z czysty, sumieniem polecam Włochy dla początkujacyh, no niedorgą Marileva przy Madonna Di Campilio. Świetna pogoda, apartamenty przy stoku, włoska kuchnia. Jak chcesz poszaleć finansowo to Ci inne miejsca polecę
marcu Austria
Najtańsza jest Francja ale strasznie daleki dojazd
ana_art 08:41, 23 sie 2016

justajusta napisał(a)
Anetko, odnośnie nart polecam Włochy rejon Val di fieme. Łagodne stoki, piękne widoki, dużo wyciągów. Dla początkujących w sam raz, na kotelnicy przez muldy i tłok można sobie tylko krzywdę zrobić.
To fakt że po południu muldy wielkie, a żeby wjechać na banie około 10 zdarzało mi się stać 20 minut w kolejce Wyżej czyli na dwóch nowych wyciągach ciut lepiej.
ana_art 08:43, 23 sie 2016

Sebek napisał(a)
O parę paczek z benexem nie wypadało się mi kłócić, ale przy Twoich ilościach powinni uznać reklamację- trzymam kciuki Może tegoroczne sadzenie będzie nawet darmowe?
w poprzednich latach nawet nie zwróciłam uwagi na jakieś pojedyncze wpadki. W tym roku przeliczyłam to 500 cebul było innych, dlaczego im nie zwrócić uwagi... Jak się nie mówi że coś jest nie halo to jak ktoś może to poprawić
ana_art 08:45, 23 sie 2016

Madzenka napisał(a)
Napisz kiedy macie ferie to polecę kierunek. Ja z czysty, sumieniem polecam Włochy dla początkujacyh, no niedorgą Marileva przy Madonna Di Campilio. Świetna pogoda, apartamenty przy stoku, włoska kuchnia. Jak chcesz poszaleć finansowo to Ci inne miejsca polecę
marcu Austria
Najtańsza jest Francja ale strasznie daleki dojazd

Każda sugestia, propozycja mile widziana. PISZ
Jakby nie patrzeć te moje narciarstwo to WASZA WINA
Bo przecież zaraziłam się nim tutaj na Ogrodowisku, a właściwie w Białce na spotkaniu na nartach
Moniq 09:23, 23 sie 2016

Aniu całkiem fajne warunki i różnej trudności trasy sa we Włoszech okolice Falcade.
Apartamenty różnej wielkości dostepne.
My w zeszłym roku mieliśmy statystyczna czwórkę, ale był tak duzy że jeszcze dwałóżka by sie spokojnie zmiesciły.
Jedynie co moge podpowiedziec jeszcze to ceny styczniowe sa duzo nizsze niz lutowe, zarówno mieszkań jak i skipassów; nie wiem kiedy wypadaja ci ferie
Makao_J 10:55, 23 sie 2016

ana_art napisał(a)
w poprzednich latach nawet nie zwróciłam uwagi na jakieś pojedyncze wpadki. W tym roku przeliczyłam to 500 cebul było innych, dlaczego im nie zwrócić uwagi... Jak się nie mówi że coś jest nie halo to jak ktoś może to poprawić

Dokładnie. Najwyraźniej nikt ich nie informowała że coś im się pomieszało więc może nawet nie wiedzą.
Madzenka 06:54, 24 sie 2016

Czyli cebule trzeba zamawiać, qurcze to takie czasochłonne, to wybieranie,zmawiania.... Chyba zmaowię trzy gatunki i basta....
ana_art 08:55, 24 sie 2016

Wczoraj miałam wylęg komarnic... Dziury w trawniku i suche kolonki. Takie cudo sterczało pionowo w trawniku
Makao_J 10:42, 24 sie 2016

Takie cudo to na mdłości mnie zbiera. A pączka jem
AniMa 11:48, 24 sie 2016

Ble, dla jakiegoś ...tologa to pewnie fajne... Ana pokazuj kffiatki, nie robaczki czy owady....