I czym ja mogę zabłysnąć z takiej 500 okazji ...?Niczem
Windowanie,specjalnie dla Ciebie Anno,piję Twoje zdrowie,wątku i pięknego miejsca w jakim żyjesz i pokazujesz Niech Ci się darzy
Takie mam pontyjki. One bardzo delikatne są, takie koronkowe w porównaniu z innymi azaliami. Wydaje mi się, że to na 99,9% pontyjskie. No i pachną odurzająco liliowo. Nie przepadam.
Proszę nie podziwiać moich chwaściorów, wszystko jeszcze przede mną. W tym roku ratuję swoje nasadzenia po 3 latach przerwy. Na razie idzie dobrze, ale tu jeszcze nie dotarłam.
Marzena albo przy tych bukszpanach postawiłaś dziecię ... albo jak na tę 300 trzymasz się nadzwyczajnie ... tak czy inaczej gratuluje
zwłaszcza, że wczoraj ... nie wróć to już dziś było szwędałam się pomiędzy 1 a 300 ... o kulach się szwędałam ... w końcu to ja z 'żeromszczyzny" jestem ... od embriona karmiona literackim westchnieniem szklanego domu ... szefowa to mnie obanuje bo ja tylko to szkło pamiętam ... roślinki tak jakby mniej ... oczywiście, że obejrzę jeszcze raz ... ale jak się pozbieram po nokaucie ... tymczasem