Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Mój kawałek raju

Mój kawałek raju

monteverde 12:59, 28 cze 2012

Dobrze mi z Wami ale praca czeka, zostawiam Wam Ingrid Bergmann i lecę do... ogrodu, chwasty czekają będę później
Evchen 13:36, 28 cze 2012

monteverde napisał(a)

Ewa to pierwsze to kielisznik bluszczowaty Multiplex2- powojnik Purpure Elegans, reszta po podpisywana a ostatnia róża okrywowa ALBA MEIDILAND, a jak musisz ja mieć to masz tu link do zakupów http://www.ogrodniczyraj.pl/cat,12_Sadzonki_R%C3%93%C5%BBE,product,75_R%C3%93%C5%BBA_OKRYWOWA_BIA%C5%81A__PE%C5%81NE_KWIATY_150_DNI_ROSA_ALBA_MEIDILAND

Ktoś mnie ubiegł! Wykupili wszystko.. Za dużo nas czyta Ogrodowisko...
Mala_Mi 13:53, 28 cze 2012

monteverde napisał(a)

Aniu, u Ciebie z pogoda tak samo jak u mnie a moze nawet gorzej.. Musimy to przetrzymać
Ja staram się podkurować bolący kręgosłup i trzeszczące stawy, by z energia ruszyć w ogród jak przestanie wiać i lać ....

pozdrawiam

a potem tydzień będzie toto wysychało, bo inaczej u mnie poślizg nie kontrolowany i kilogramy błota pod kaloszami pozdrawiam Jolu

Łącze się w bólu.. u mnie to samo

Ja swoich truskawek nie miałam kiedy zebrać i szlag je trafił

Z oczami nie ma żartów.. podejdż do tematu bardzo poważnie.... i tu następuje długa historia przypadłosci rodzinnych......
barbara_kraj... 23:55, 28 cze 2012

monteverde napisał(a)
Dobrze mi z Wami ale praca czeka, zostawiam Wam Ingrid Bergmann i lecę do... ogrodu, chwasty czekają będę później

Zdjęcie strzeliłaś, że ho, ho!
A kolor tej Ingrid Bergmann wybitnie czerwony, i taki powinien być!
monteverde 00:01, 29 cze 2012

Basiu zdjęcie nie oddaje prawdziwego jej piękna
monteverde 00:22, 29 cze 2012

Popracowałam sobie w ogrodzie jak skończyłam to "łysy" już mi przyświecał
a co robiłam, po tulipanach posadziłam margerytki z penstemonami różowymi i ostrogowcami w wolne miejsce wsadziłam dzwonki białe i komelinę bulwiastą, podwiązywałam ostróżki, pieliłam wsadziłam len niebieski , bo stał w doniczce i czekał na swoje miejsce te ostatnie żurawki , które kupiłam podzieliłam i podsadziłam nimi wierzbę , ale chyba za bardzo się zlewa, może wyjąć je i podsadzić tymi hostami?
Klamber 00:36, 29 cze 2012

Aniu, ta srebrna roślina to bylica, artemisia. Dryndnij jeszcze chwile jestem.
monteverde 00:54, 29 cze 2012

Kwitnie słoneczniczek szorstki Loraine Sunshine pełnik europejski rudbekie Black Beauty lubią odwiedzać "latające" powojnik Niobe dostał towarzystwo w postaci bukszpanów własnego chowu hortensja Invincibelle ma coraz większe kwiatostany
Evchen 05:45, 29 cze 2012

Pracuś ... ale ogród się odpłaca - pięknym za piękne
Mam takie same margerytki, sztuk 1, ale u mnie nie wygląda tak ładnie Pewnie dlatego, ze jedna jedyna.. Zabłąkana taka, bo kupiłam 3 sztuki - miały być kremowe. I są - 2 kremowe i 1 różowa.
Czy one są wieloletnie?
Ev
betysia 06:15, 29 cze 2012

Witaj Aneczko z samego ranka...ale jak widze Ewcia zawsze mnie ubiegnie, bo ona jak ja chwile rano najlatwiej wygospodarowac zeby choc na chwilke tutaj zajrzec ...
Ogrod ogrodem ale pora do ktorej pracujesz i ...oj odpoczac trzeba!
Kwiatusie sliczniutkie, ja bardzo lubie maratetki, uwielbiam bialutkie rumianki...oj rozmarzylam sie ale jaka piekna rudbekie posadzilas !!! Widze pierwszy raz ! a cala reszta pieknie sie uzupelnia.
a kiedys ty zdazyla kobieto tyle nakupowac hihi????
czy to nie ty ostatnio omijalas ogrodniczy ????
buziaki gorace jak letnie slonce zostawiam, odpoczywaj i cudnego dnia zycze!!!!!