No i mam tez klopot Anabelka choruje. Czy ktos wie co ja zzera??? Czym to cos potraktowac?
Robaka nie widac golym okiem, a dwa tygodnie temu pryskalam Topsinem...
Boćku, Spróbuj Mospilan - u mnie pomaga na większość "żerców". Jak nie pomoże to się będziemy martwić dalej
U mnie zobaczyłam coś podobnego na Limelight . I jeszcze dolne listki żółkną. Za to Phantom trzyma się dzielnie.
Trawki piękne!
Ależ w tym roku tych robali, zjadają wszystko ma maksa!
i ta pogoda chwiejna, że celowanie z opryskami, to loteria
pozdrawiam Kasiu, walcz o hortensję
U mnie dzisiaj pada od rana i dobrze bo już było bardzo sucho. Trochę doniczkowych, ktróre dekorują tarasy i okna, są też uzupełnieniem roślin w ogrodach.
Bożenko..u mnie z gratulacjami byłaś pierwsza, a ja mam nadzieję, że nie bedę ostatnia.... ale co tam... ostatni będą pierwszymi
A w prezencie przesyłam upojny zapach (szkoda, że zapachów nie mozna jeszcze przesyłać)
I Twoje jarzmianki:
Dzięki Aniu. Zapachu nie czuję ale potrafię sobie wyobrazic, a jarzmianki piekne więc dbaj o nie.Wiciokrzew też piekny, taki własnie miałam.
Ja też Agnieszko zaraz będę biegać w gości po waszych ogrodach, ale i tak nie drobię wszystkich zaległości; mnie dziś nie będzie, trochę się u mnie pokićkało
i doczekałam się kwiatów róży o nazwie ,,Irena", jest piękna, taka welwetowa i mocno pachnąca