Monika zrobiłam specjalnie dla Ciebie zdjęcie tego dużego klona japońskiego, o którym pisałam. I zobacz jaki zestaw. Jak dla mnie to nieźle to wygląda.
Beatko, sprawdziłam! Mam do Ciebie 1655 km ... Kwiatów w dobrym stanie przy takiej odległości nie dowiozę a i rodzinnej atmosfery nie chcę zakłócać Jedno klik i serdeczne życzenia wraz z kwiatami powinny być w mig u Ciebie Tyle przyjemności ile płatków w tej piwonii
Nie mam pięknych różyczek w ogrodzie, ale mam za to tego oto skromnego, polnego maczka. Specjalnie dla Ciebie, Betysiu! Bądź szczęśliwa, radosna i umiej dostrzegać piękno nawet w takich skromnych maczkach....co ja piszę, przecież Ty to już umiesz...w takim razie słonka na każdy dzień!
Mnóstwa szczęścia ,radości i miłości oraz spełnienia marzeń , nawet tych najskrytszych...... Wszystkiego NAAAAAAAAAAAAAAAAAAJJJJJJJJJJJJJJJJJJ z głębi serca
Wreszcie doczekałam się pączka śniedka Saundersa, a hortensja Annabelle ma już spore kwiaty
....pięknie,chociaż popatrzę,u mnie pączków na jednej i drugiej roślince brak..............................wróciłam do domu,bo ciągle pada....i piekę szarlotkę,zrobi się w domu cieplej.
Ty mi pokazujesz lawende..ja darłam się, że koniec z lawendami..i co ....... zamiast wyrzucić dałam im jeszcze jedna szansę..... mało tego dokupiłam jeszcze 3 czy 4 doniczki......
Dziś jechała przez Rzeszów i gapiłam sie na tę wydmurzycę piaskową... i pomyślałąm o Tobie.... jutro ci walnę fotkę..może to na pasie rozdzielajacym jezdnie..ale mi sie podoba aranżacja..... Dziś zmieniły się światła zanim znalazłam aparat.....
I bardzo dobrze zrobiłaś!!! ona u ciebie rosłą w nieodpowiednim miejscu, teraz już ma dobrze; na pewno odwdzięczy się czekam na foto wydmurzycy
Dziś jak na złość śwatła mnie nie zatrzymały wiec strzeliłam na oślep....