Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Mój 4 arowy azyl...

Mój 4 arowy azyl...

barbara_kraj... 22:57, 19 cze 2012

Wreszcie doczekałam się pączka śniedka Saundersa, a hortensja Annabelle ma już spore kwiaty

Elfik 22:59, 19 cze 2012

Hi hi hi... ale się nam zdjęcia zgrały! Gratulacje dla Ciebie Basiu! A moje dwa listeczki śpią...
barbara_kraj... 23:04, 19 cze 2012

marzena 23:08, 19 cze 2012

ostróżki piękne
czekam u siebie na takie
anabelka ma juz takie duże kwiaty ? u mnie jeszcze malutkie,ale była posadzona na początku maja... to chyba nadgoni jeszcze

barbara_kraj... 23:16, 19 cze 2012

Pączki Mount Shasta rozwinęły się Róża jest piękna, czysto biała. Szkoda, że nie pachnie...

barbara_kraj... 23:19, 19 cze 2012

marzena napisał(a)
ostróżki piękne
czekam u siebie na takie
anabelka ma juz takie duże kwiaty ? u mnie jeszcze malutkie,ale była posadzona na początku maja... to chyba nadgoni jeszcze

Ja czekam na białą, w kwietniu ją sadziłam ale pączki już ma

Marzenko, moja anabelka jest już wiekowa i nie musiała, jak Twoja, aklimatyzować się na nowym miejscu. Ale nadgoni z pewnością
bogumila 16:57, 21 cze 2012

barbara_krajewska napisał(a)
Wreszcie doczekałam się pączka śniedka Saundersa, a hortensja Annabelle ma już spore kwiaty

....pięknie,chociaż popatrzę,u mnie pączków na jednej i drugiej roślince brak..............................wróciłam do domu,bo ciągle pada....i piekę szarlotkę,zrobi się w domu cieplej.
barbara_kraj... 17:06, 21 cze 2012

bogumila_bienko napisał(a)
...wróciłam do domu, bo ciągle pada....i piekę szarlotkę, zrobi się w domu cieplej.

Tak zimno u Was? U mnie prawie upał, po porannym deszczu cały czas świeci słońce, trochę wieje, ale to dobrze, bo wiaterek chłodzi
A pączki może się jeszcze pokażą, przecież u Ciebie, Bogusiu, zawsze wszystko trochę później...
bogumila 17:30, 21 cze 2012

barbara_krajewska napisał(a)

...wróciłam do domu, bo ciągle pada....i piekę szarlotkę, zrobi się w domu cieplej.

Tak zimno u Was? U mnie prawie upał, po porannym deszczu cały czas świeci słońce, trochę wieje, ale to dobrze, bo wiaterek chłodzi
A pączki może się jeszcze pokażą, przecież u Ciebie, Bogusiu, zawsze wszystko trochę później...
pada i +13 a w nocy straszna zimnica i wiatr...poczekam na moje pączkowanie,jeszcze na żadnej hortensji ich nie widać.
Milka 17:33, 21 cze 2012

Basiu, u ciebie chyba cieplej czy jak, takie wielkie i tyle kwiatów maja anabelki; cudne, czekam na moje, ale u mnie dopiero pączki