Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum

Znalezione posty dla frazy "AngelikaX"

Tu ma być ogród :) 08:14, 12 gru 2016

Do góry
Piękne dekoracje i piękne wnętrza - ściana za tv cudna, piękny odcień drewna na podłodze

ps. kolor obudowy głośnika kina domowego idealnie dobrałaś do podłogi
Mój ogród pod górkę... 21:33, 11 gru 2016

Do góry
AngelikaX napisał(a)

stroiki cudne - gdzie nie wejdę to coraz piękniejsze

zdradz proszę co to za bombki w tym stroiku przed wejściem - styropianowe ?- mają taką ciekawą satynową powłokę

Białe to gotowy plastik, a czarne i złote to styropian pomalowany sprayem. Trzeba uważać, bo spray wżera się w styropian, niestety. Dzięki!
Na zielonej... trawce :) 19:37, 11 gru 2016

Do góry
anbu napisał(a)
Jak tu ładnie w tym ogrodzie

dziękuję zapraszam wpadaj częściej
Na zielonej... trawce :) 19:37, 11 gru 2016

Do góry
Hahaha - faktycznie na pierwszej focie w lewym dolnym rogu jakaś luka mi się zrobiła a to Twoja sprawka Smacznego w takim razie
Ogród tworzę nowoczesny czyli wewnętrzna walka jak nie zostać kokoszką :) 19:35, 11 gru 2016

Do góry
Ja co prawda dachu nie naprawiałam (to fach męża ) ale sobota także bardzo pracowicie - piernikowo, wcześniej ogarnąć cały dom, umyłam wszystkie okna na piętrze, wyprałam część firan - poprasowałam, zawiesiłam, cała klatka schodowa łącznie z lampami, balustradami itp. ogarnięta. Dziś się byczę, a co
Ogród tworzę nowoczesny czyli wewnętrzna walka jak nie zostać kokoszką :) 19:20, 11 gru 2016

Do góry
W Istebnej byłam kiedyś na obozie sportowym - biegaliśmy " po górach". Na samą myśl zadyszki dostaję
Ogród tworzę nowoczesny czyli wewnętrzna walka jak nie zostać kokoszką :) 19:10, 11 gru 2016

Do góry
AngelikaX napisał(a)
polecam Ci też z HBO w piątki serial "Młody papież" niestety też się skończył, (chyba będą puszczać powtórki) lub w necie może gdzieś dorwiesz

ps. Judy Law jako papież całkiem całkiem

to kukne w międzyczasie
Ogród tworzę nowoczesny czyli wewnętrzna walka jak nie zostać kokoszką :) 19:10, 11 gru 2016

Do góry
AngelikaX napisał(a)

oooo.... też lubisz? ja obejrzałam wszystkie na hbo i chyba zeszły poniedziałek był ostatni przynajmniej tak wynikało z fabuły

man zostały dwa odcinki, dziś je łykniemy
Ogród tworzę nowoczesny czyli wewnętrzna walka jak nie zostać kokoszką :) 19:09, 11 gru 2016

Do góry
AngelikaX napisał(a)
To samo chciałam napisać o papieżu - raczej napewno teściowej się nie spodoba

kto wie dziewczyny
kto wie
?
Na zielonej... trawce :) 18:17, 11 gru 2016

Do góry
weekendowo - piernikowo

Ogród tworzę nowoczesny czyli wewnętrzna walka jak nie zostać kokoszką :) 18:10, 11 gru 2016

Do góry
To samo chciałam napisać o papieżu - raczej napewno teściowej się nie spodoba
Na zielonej... trawce :) 16:07, 11 gru 2016

Do góry
Moje są wszystkie z jednej sadzonki - wykopywałam i dzieliłam - może nie było łatwo, ale tragedii większej też nie było
Mój ogród pod górkę... 01:54, 11 gru 2016

Do góry
Kacha123 napisał(a)
I udało mi się wreszcie dokończyć stroiki przed dom.
Te staną za domem.

A ten zostaje przed wejściem

stroiki cudne - gdzie nie wejdę to coraz piękniejsze

zdradz proszę co to za bombki w tym stroiku przed wejściem - styropianowe ?- mają taką ciekawą satynową powłokę
Na zielonej... trawce :) 01:50, 11 gru 2016

Do góry
ElzbietaFranka napisał(a)
Te drozdze to przesada, ale dogladam je i dokarmiam regularnie co dwa tygodnie biohumusem rozcienczam w wodzie i to sprawia, ze tak rosna.
Wiosna nawoze przrobionym obornikiem lub kompostem bo mam bardzo duzy kompostownik, gdyz wszystko kompostuje nawet sciete posiekane krzaki doslownie wszystko oprocz tych roslin ktore sa czasem porazone przez grzyby to pale poźna jesienia.
Moja dzialka to samotnka w zasiegu ok 300 m nie mam sasiada za wyjatkiem jednego nie udanego, ale jakos zyjemy.
Masz trawe z rolki, ja sialam tez mam bardzo ladna, chodze jak po dywanie. Ja mam jeden problem, poza plotem sa łaki i jak kwitna to nasiona sie rozsiewaja i musze chodzic z nozem i wycinac mlecze i inne albo opryskuje, bo babka lancetowata sie rozsiewa.
Ja mam jedna rozplenice 1,60 wysoka o szerokosci nie pisze prrzedobrzylam obornikiem nie mam zdjecia, wiec to dlatego ta rada.
Mam sklonnosci do dlugich postow, ale chcialabym wszystko naraz opisac.
Pozdrawiam Ela.

Widać, że bardzo im dogadzasz a sąsiad - no cóż pozostaje ignorować
Mój dywanik.... achhh...dziś przeglądałam zdjęcia z lata... dopiero grudzień a mi już brakuje tej soczyście zielonej miękkości - Twój widziałam - piękny (zastanawiałam się w jaki sposób zakładaliście)

Co do rozplenic to Twoja to naprawdę jakiś gigant - jeśli moje się tak rozrosną, pozostaje je odmłodzić lub znaleźć im inną miejscówkę
Na zielonej... trawce :) 01:44, 11 gru 2016

Do góry
Hej Kasiu, zapraszam, ale może latem - teraz to żadna przyjemność - za zimno, za szaro i buro Pozdrawiam
Ogród tworzę nowoczesny czyli wewnętrzna walka jak nie zostać kokoszką :) 01:43, 11 gru 2016

Do góry
polecam Ci też z HBO w piątki serial "Młody papież" niestety też się skończył, (chyba będą puszczać powtórki) lub w necie może gdzieś dorwiesz

ps. Judy Law jako papież całkiem całkiem
Ogród tworzę nowoczesny czyli wewnętrzna walka jak nie zostać kokoszką :) 01:40, 11 gru 2016

Do góry
malkul napisał(a)
Dzis na tapecie będzie nowy serial:
http://www.filmweb.pl/serial/Westworld-2016-232988/descs

oooo.... też lubisz? ja obejrzałam wszystkie na hbo i chyba zeszły poniedziałek był ostatni przynajmniej tak wynikało z fabuły
Mój ogród pod górkę... 14:00, 10 gru 2016

Do góry
AngelikaX napisał(a)
Ojej ale pięknie, zazdraszczam Ci siedzieć w tym pawilonie istny raj dla oczu co zajrzę do Ciebie i widzę kostrzewy coraz bardziej chce je mieć u siebie mam nawet dla nich miejscówkę tylko do wiosny tak daleko...

oczywiście gratuluję tych dwóch latek i życzę ich wielokrotności

Dziękuję, mam nadzieję na kolejne lata

Czas biegnie nieubłaganie, więc wiosna tuż, tuż!
Mój ogród pod górkę... 13:24, 10 gru 2016

Do góry
Ojej ale pięknie, zazdraszczam Ci siedzieć w tym pawilonie istny raj dla oczu co zajrzę do Ciebie i widzę kostrzewy coraz bardziej chce je mieć u siebie mam nawet dla nich miejscówkę tylko do wiosny tak daleko...

oczywiście gratuluję tych dwóch latek i życzę ich wielokrotności
Na zielonej... trawce :) 09:18, 10 gru 2016

Do góry
MirellaB napisał(a)
Pierniki u mnie już zjedzone. Jakoś nie mam ochoty pięć drugi raz. Jednak czego się nie robi dla radości dzieci

Ja piekę dość późno, ale przynajmniej do świąt dają radę przetrzymać swoje przy pieczeniu trzeba wysiedzieć (lub wystać - ja tą opcję preferuję) U mnie wczoraj jeszcze takie na raty to pieczenie było wiozłam syna na próbę jasełek międzyczasie (także do końca nie kucharzył, ale siostra za niego bardzo nadrobiła ) na powrocie wskoczyłam na pocztę nadać przesyłkę - jak się okazało z nosem od mąki różnie można było sobie to zinterpretować

także owocnego pieczenia drugiej rundy życzę

Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies