... polecam trytytki. trzymają mocno
Parę dni temu fajnie Gosiu miałaś widoki. Śliczny jest taki śnieg nie naruszony, potem już jest gorzej, jak dzieciaki przemielą go pare razy małymi stupkami a bałwan był? pozdrawiam
Dotarłam i do ciebie Małgosiu Widziałam zaległe foty śniegowego ogrodu z początków miesiąca - u nas też tak było, teraz szaro i buro ale to chyba wszędzie, poza górami śnieg zginął. Marzenka podpytuje o inspiracje ja też mam nadzieje coś podpatrzeć U mnie do świat jeszcze daleko, zaległości w porządkach domowych, o ozdobach świątecznych nie mówiąc...co prawda jutro po południu maja wpaśc dziewczyny na wiankowanie wspólne, zobaczymy co nam sie urodzi Buziaki!
Innych do robót pogania, a sama ledwie jedną choinkę pokazała. Ozdób w postaci łanów śnieżnych otrzymanych okazyjnym opadem, nie zaliczam do wkładu własnego. Ja się pytam: "Jaki to wzór dla innych? Jaka motywacja? " Uprasza się o inspiracje ozdabiania zewnętrznego. Bez tłumaczenia, czy urywa cokolwiek, czy nie.
Dalej masz tyle śniegu? Ładnie to wygląda, ale kurczę letnie widoki ładniejsze. Pozdrawiam
Pięknie wygląda ogród przysypany śniegiem. U nas jeszcze takiego nie było. Może na święta...
Dzis na tapecie będzie nowy serial: http://www.filmweb.pl/serial/Westworld-2016-232988/descs