Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum

Znalezione posty dla frazy "wianek"

Ogród nie tylko bukszpanowy - część II 16:41, 07 paź 2012

Do góry
Metalowy wianek holenderski z kulą w komplecie

Kwiatki i rabatki u Elizy 07:39, 06 paź 2012

Do góry
eliza3 napisał(a)

po co CI te kasztany? Żeby dłonie w nie zanurzać, to takie przyjemne, ja też czasem podnoszę z ziemi, żeby chwilę potrzymać... z dzieciństwa to chyba zostaje , pozdrawiam : )

Nie wiem po co je zbierałam, ale czy można obok nich przejść obojętnie? Popatrzę na nie i nacieszę oczy, będę trzymać w dłoni, aby poczuć jakie są gładkie, może zrobię wianek by zostały na dłużej...

jest taki przesąd, że nosi się kasztana w torebce na szczęście
Ogród nie tylko bukszpanowy - część II 22:42, 05 paź 2012

Do góry
Gardenarium napisał(a)
Była tylko jedna a potem były same zające, ale mi się trafiła

A mam jeszcze jeden wianek ale zdjęcie rozmazane bo po ciemku Kiedy będę miała wreszcie chwilkę na spokojnie porobić fotki?

Może zimą znajdziesz chwilkę?
Ogród nie tylko bukszpanowy - część II 22:41, 05 paź 2012

Do góry
Była tylko jedna a potem były same zające, ale mi się trafiła

A mam jeszcze jeden wianek ale zdjęcie rozmazane bo po ciemku Kiedy będę miała wreszcie chwilkę na spokojnie porobić fotki?
Kwiatki i rabatki u Elizy 20:48, 05 paź 2012

Do góry
Przetacznik napisał(a)
po co CI te kasztany? Żeby dłonie w nie zanurzać, to takie przyjemne, ja też czasem podnoszę z ziemi, żeby chwilę potrzymać... z dzieciństwa to chyba zostaje , pozdrawiam : )

Nie wiem po co je zbierałam, ale czy można obok nich przejść obojętnie? Popatrzę na nie i nacieszę oczy, będę trzymać w dłoni, aby poczuć jakie są gładkie, może zrobię wianek by zostały na dłużej...
Ogród nie tylko bukszpanowy - część II 23:06, 04 paź 2012

Do góry
Zakupy nietuzinkowe....komplet, wianek z kulą cudowny..........
Wspaniały wyjazd....
Pozdrawiam jesiennie...
Ogród nie tylko bukszpanowy - część II 20:36, 04 paź 2012

Do góry
Ten wianek z blaszanych liści laurowych, ale już jest gdzie indziej

Do niego kula z liści

Ogród nie tylko bukszpanowy - część II 09:23, 04 paź 2012

Do góry
Danusiu laurowa kula i wianek bardzo mnie ujęły - lubię ten motyw!
A skrzyneczki...marzenie - udany mieliście wypad
Pozdrawiam
Postawić trawkę nad i... 21:13, 03 paź 2012

Do góry
Sebek napisał(a)
Fiu fiu - chwalisz mój wianek, a Ty widzę większe sukcesy masz - a raczej Twoje latorośle

...hehe..to dzieło MATKI NATURY...
Postawić trawkę nad i... 21:11, 03 paź 2012

Do góry
Fiu fiu - chwalisz mój wianek, a Ty widzę większe sukcesy masz - a raczej Twoje latorośle
U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :) 21:07, 03 paź 2012

Do góry
Sebek napisał(a)

...oj...Pan Tadeusz...czytało się..ale latka temu
...polonistka byla wymagająca i pamietało się wiele szczegołow jednak czas robi swoje z pamięcią...
..a propos..wianek ekstra...
...ale mam refleks...co?

Z refleksem nie bardzo czaję - może chodzi o upływ czasu do zobaczenia wianka od jego pokazania? :0 Jeśli tak to się nie przejmuj - to najświeższy temat u mnie

No i bardzo fajny masz awatarek - dla mnie powiewa angielskim klimatem

...dokładnie o to mi chodziło z tym refleksem.. za duzo czasu nie mam na dokładne odwiedzinki u każdego na forum i często coś mnie tam ominie ciekawego..dobrze że można wrócic wstecz..
..dzięki za pochwałę awatarka - bardzo retro wyszedł...
...serio to wyglądam na nim jak moja babcia w czasach swojej młodości..
U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :) 20:54, 03 paź 2012

Do góry
baraga1904 napisał(a)
...polonistka byla wymagająca i pamietało się wiele szczegołow jednak czas robi swoje z pamięcią...
...ale mam refleks...co?

Z refleksem nie bardzo czaję - może chodzi o upływ czasu do zobaczenia wianka od jego pokazania? :0 Jeśli tak to się nie przejmuj - to najświeższy temat u mnie

No i bardzo fajny masz awatarek - dla mnie powiewa angielskim klimatem
U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :) 20:51, 03 paź 2012

Do góry
...ale mam refleks...co?
U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :) 15:28, 03 paź 2012

Do góry
Fiuuu.... zajrzałam .. wianek piękny
U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :) 15:15, 03 paź 2012

Do góry
Martek napisał(a)
Wianek całkiem ładny ja lubię te owoce w kompozycji .
Jakbym była złośliwa napisałabym,"A ja myślałam,że ja mam za dużo na rabacie" )))))
Ok już nic nie piszę .
No na spektakl musisz trochę poczekać mam 3 sezony i 5 szt z jednej wielkiej zakupionej cebuli gladiatora .Dałam 8 zł babie na targu też się cieszyłam,że tanio
Jestem teraz zdania,że lepiej zakupić inną odmianę ,nieco niższą ,a nic nie ubywa jej na wielkości i dorodności kwiatostanu i co nie bez znaczenia mają mniejsze liście
Nazw nie podam bo nie kupiłam,ale to są różne odmiany .Widziałam coś puszystego bardziej podobnego do czosnków z kwiaciarnianych bukietów o holenderskiej za pewne odmiany 1 szt. 15 zł

Nawet nie wiedziałem, że czosnki się rozmnażają Fajnie

A czosnki mam jeszcze błękitne - wcale nie brzydkie
U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :) 15:13, 03 paź 2012

Do góry
Evchen napisał(a)

Sebek wianek śliczny i wogóle w ogrodzie cudnie zaglądam pozdrawiam
a propos priorytetów mam złe nawet bardzo złe doswiadczenia paczke swego czasu z grzeczności wysłałam znajomej i doszło po ... tygodniu! a zależało by było na juz miałam z tego tytułu wielkie nieprzyjemności.Najlepiej kurirem jak ktos chce napewno miec już.

Jaki wianek...? Coś przeoczyłam...?

Zajrzyj na 435 stronę
U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :) 15:12, 03 paź 2012

Do góry
Danusza napisał(a)
a propos priorytetów mam złe nawet bardzo złe doswiadczenia paczke swego czasu z grzeczności wysłałam znajomej i doszło po ... tygodniu! a zależało by było na juz miałam z tego tytułu wielkie nieprzyjemności.Najlepiej kurirem jak ktos chce napewno miec już.

Tyle, że za list zapłaciłem 3.50 a za kuriera 20 złotych by mi wyszło Jednak to, że paczki ekonomiczne dochodzą szybciej niż priorytetowe to prawda
U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :) 15:11, 03 paź 2012

Do góry
Danusza napisał(a)

Jaki wianek...? Coś przeoczyłam...?
U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :) 13:44, 03 paź 2012

Do góry
Wianek całkiem ładny ja lubię te owoce w kompozycji .
Jakbym była złośliwa napisałabym,"A ja myślałam,że ja mam za dużo na rabacie" )))))
Ok już nic nie piszę .
No na spektakl musisz trochę poczekać mam 3 sezony i 5 szt z jednej wielkiej zakupionej cebuli gladiatora .Dałam 8 zł babie na targu też się cieszyłam,że tanio
Jestem teraz zdania,że lepiej zakupić inną odmianę ,nieco niższą ,a nic nie ubywa jej na wielkości i dorodności kwiatostanu i co nie bez znaczenia mają mniejsze liście
Nazw nie podam bo nie kupiłam,ale to są różne odmiany .Widziałam coś puszystego bardziej podobnego do czosnków z kwiaciarnianych bukietów o holenderskiej za pewne odmiany 1 szt. 15 zł
U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :) 13:11, 03 paź 2012

Do góry
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies